|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Пет Фев 02, 2018 11:46 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
IMDbНе съм го гледал но е по-поредицата на Ричард Морган за Такеши Ковач. Книгите не са лоши и ако Netflix не са се издънили много сериозно сериалчето ще е интересно. п.с. Българското заглавие на първата книга по-която явно е първи сезон е дело на "БАРД". Книгите са общо три. https://chitanka.info/serie/takeshi-kovacsСериала може да се намери в Замундите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Нед Фев 25, 2018 11:03 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Сериозно ли превода на български е суперкомандос? That aside, беше интересна смесица между Blade runner, Ghost in the shell и The Matrix, при това със страхотен visual aspect и страхотна атмосфера. Имам леки забележки откъм развитието на самата история и малко баналните и предвидими драматични нотки, които се опитваха да вкарват на главните (нещо, което в westworld беше задължително, но затова и изпълнено в пъти по-добре), но определено ми беше интересно да изгълтам сезона. Освен това - страхотно представяне на По, сцените с него доставяха невероятно удоволствие. Препоръчвам. И бих обърнала резбата за мексиканката.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Пон Мар 02, 2020 2:13 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Преди време го изгледах първи сезон и въобще не ми хареса.
Дойде ми малко като edgy teen версия на нещо което си мислят авторите че е киберпънк. Прекалено инфантилно, холивудско и мейнстрийм плоско беше, въпреки напъните си да се представи за противното.
Примерно богатите в сериала са не само нелепо богати, но са и нелепи задници без никакви позитивни страни. Което ги прави и нелепи като герои, и целият сериал нелеп защото се изгражда върху такива персонажи, а на нас уж трябва да ни пука като се противопоставят срещу тях. Смешно е, както и цялостния месидж на сериала.
Буквално все едно е писано от ретарди, за ретарди сценария. Тоест от Хамериканци, за Хамериканци, извинете ме.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Нед Мар 08, 2020 10:53 pm |
|
bg_voin |
|
|
|
Доста слаба продукция като всичко останало писано от муриканци последните години.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Чет Юли 30, 2020 1:02 am |
|
bg_voin |
|
|
|
Гледах му втория сезон за да се насладя на Dolby Vision телевизора си. Дори да се абстрахирам от това, че главния герой беше грозен негър и бяха вкарали джендърско семейство сезонът беше трагичен.
Последна промяна bg_voin на Чет Юли 30, 2020 2:37 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Altered Carbon (Суперкомандос) (2018) Публикувано на: Чет Юли 30, 2020 1:36 am |
|
Gloripeace |
|
|
|
KISSSY написа: I'MDeBil: сега му казва " Модифициран въглерод" - ама там май 'секи с PROфил може да (предлага да се) редактира, понякога има грешки и/или невярна информация; & Netflix: няма официални преводи за България. :Даже има аниме - но без да гледам сезоните + да чета книгите, не знам има ли пряка връзка с другите... Resleeved (1 h 14 min):
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|