Не съм го гледал но е по-поредицата на Ричард Морган за Такеши Ковач. Книгите не са лоши и ако Netflix не са се издънили много сериозно сериалчето ще е интересно.
п.с. Българското заглавие на първата книга по-която явно е първи сезон е дело на "БАРД". Книгите са общо три. https://chitanka.info/serie/takeshi-kovacs Сериала може да се намери в Замундите.
Сериозно ли превода на български е суперкомандос? That aside, беше интересна смесица между Blade runner, Ghost in the shell и The Matrix, при това със страхотен visual aspect и страхотна атмосфера. Имам леки забележки откъм развитието на самата история и малко баналните и предвидими драматични нотки, които се опитваха да вкарват на главните (нещо, което в westworld беше задължително, но затова и изпълнено в пъти по-добре), но определено ми беше интересно да изгълтам сезона. Освен това - страхотно представяне на По, сцените с него доставяха невероятно удоволствие. Препоръчвам. И бих обърнала резбата за мексиканката.
Преди време го изгледах първи сезон и въобще не ми хареса.
Дойде ми малко като edgy teen версия на нещо което си мислят авторите че е киберпънк. Прекалено инфантилно, холивудско и мейнстрийм плоско беше, въпреки напъните си да се представи за противното.
Примерно богатите в сериала са не само нелепо богати, но са и нелепи задници без никакви позитивни страни. Което ги прави и нелепи като герои, и целият сериал нелеп защото се изгражда върху такива персонажи, а на нас уж трябва да ни пука като се противопоставят срещу тях. Смешно е, както и цялостния месидж на сериала.
Буквално все едно е писано от ретарди, за ретарди сценария. Тоест от Хамериканци, за Хамериканци, извинете ме.
Гледах му втория сезон за да се насладя на Dolby Vision телевизора си. Дори да се абстрахирам от това, че главния герой беше грозен негър и бяха вкарали джендърско семейство сезонът беше трагичен.
Последна промяна bg_voin на Чет Юли 30, 2020 2:37 am, променена общо 1 път
I'MDeBil: сега му казва "Модифициран въглерод" - ама там май 'секи с PROфил може да (предлага да се) редактира, понякога има грешки и/или невярна информация; & Netflix: няма официални преводи за България. :Даже има аниме - но без да гледам сезоните + да чета книгите, не знам има ли пряка връзка с другите... Resleeved (1 h 14 min):
Сериала е супер забравящ се, ефектите е може би единственото качествено нещо в него. Каня се от известно време да гледам анимацията, може би тя ще е по-сносна
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения