Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 8:12 am 
Аватар

Филма е зарибявка, ама мен лично "Journey to the west" повече ми хареса като история. Бойните сцени са направени доста добре, ама какво друго да очакваме от човека правил хореографията на "The Matrix" (говоря за бой).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 12:58 am 
Аватар
Ecchi Warrior

vegetosayajin написа:
Ъм не мога да разбера защо търсите дълбок мистериозен подсмисъл в един екшън,при който е наблегнато върху боя и то така че да е интересно и на деца :o

Да се търси? Защо? Та то заложения смисъл е очеваден. А тези които не го виждат трябва да си наемат филолози за да сътворят ново понятие, описващо това, което словосъчетанието "абсолютна слепота" не може дори и на 1%, защото явно им е нужно...

The Forbidden Kingdom е един рядко уникален филм, не с героите си, или с "клиширания" според някои сюжет.
Общочовешките ценности така прилежно заложени и изразени бяха първите неща хванали вниманието ми. Лека по лека действието се разви плавно в няколко сюжетни линии, твърде различни една от друга, макар и успоредни по смисъл, ако мога така да се изразя. Умението, с което ги преплитаха, преливайки от малките към големите неща и обратно ме изуми ^^. Още повече бях изненадан, от философския подход към аспекта на безсмъртието, бидейки представен в неподозирана за мен светлина.
Като цяло филма беше много повече от интересен.
frozen написа:
уникален филм 10/10 ^^

Напълно споделям този извод :)

Личната ми оценка е 10/10, заради страхотното представяне на идеите заложени в сюжета, заради прекрасната игра на актьорите, и не на последно място заради великолепния саундтрак.
Искрено съжалявам, че не можах да го гледам на кино, а на компютъра си, но смятам да поправя този пропуск в най-скоро време 8)

пп. Ако търсите просто тупаници, този филм не е за вас. Ако сте човек, който живее ден за ден, или гледа само в миналото също може да пропусне. Филма е за тези, които ценят различното, защото могат да го видят и възприемат истински, допълвайки светогледа си ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 8:00 am 
Аватар

Belgarion написа:

пп. Ако търсите просто тупаници, този филм не е за вас. Ако сте човек, който живее ден за ден, или гледа само в миналото също може да пропусне. Филма е за тези, които ценят различното, защото могат да го видят и възприемат истински, допълвайки светогледа си ;)

Така де и след тия задълбочени излияния филма става ли или не става за гледане? :lol: :lol:
Ма се чудя да ходя ли на кино или да чакам двдрип в някой от тракерите...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 21, 2008 9:28 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Да, на кино естествено :balloon: , така ще те накефи х999 пъти повече :dancing:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:24 am 
Аватар

Цитат:
Да се търси? Защо? Та то заложения смисъл е очеваден.

And that's a good thing ? :roll: То направо си го пише в резюмето на филма
Цитат:
Общочовешките ценности така прилежно заложени и изразени бяха първите неща хванали вниманието ми.

Ъъъ , като например ? Кога и къде ? Докато се правеше на голям гъзар пред мадамата или после , когато "лошите момчета" го размятаха като парцал и го накараха да стане съучастник в кражба и опит за убийство?

Цитат:
Лека по лека действието се разви плавно в няколко сюжетни линии, твърде различни една от друга, макар и успоредни по смисъл, ако мога така да се изразя. Умението, с което ги преплитаха, преливайки от малките към големите неща и обратно ме изуми ^^.

:lol: Едва ли някой не се е досетил за развитието на сюжетните линии на героите 5 минути след представянето им. И уау нима всички имат еднаква цел :shock: А да не подхващам ОГРОМНИТЕ дупки в сюжета и безсмислието на господин Косматиамериканскигърди (не,няма да си направя труда да му търся името) , който буквално изигра ролята на преносима поставка за стафа

Цитат:
Още повече бях изненадан, от философския подход към аспекта на безсмъртието, бидейки представен в неподозирана за мен светлина.
Дам ... беше представено като " да не можеш да умреш , освен ако бъдеш убит от стреличка леснодостъпна за малки момиченца , но не и за практическия владетел ". Признавам си , това и за мен беше неочаквано

Профил  

Заглавие: Re: Филми: The Forbidden Kingdom
МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2020 2:43 am 
Аватар

SayanMk написа:
Разпространява: Lionsgate, The Weinstein Company

хаха тоя не е ли в затвора

Ghostbuster написа:
bg_voin - не виждам причина да те интересува, така че защо се заяждаш?
Пост-а ти е бсолютно безсмислен.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]