vegetosayajin написа:
Ъм не мога да разбера защо търсите дълбок мистериозен подсмисъл в един екшън,при който е наблегнато върху боя и то така че да е интересно и на деца
Да се търси? Защо? Та то заложения смисъл е очеваден. А тези които не го виждат трябва да си наемат филолози за да сътворят ново понятие, описващо това, което словосъчетанието "абсолютна слепота" не може дори и на 1%, защото явно им е нужно...
The Forbidden Kingdom е един рядко уникален филм, не с героите си, или с "клиширания" според някои сюжет.
Общочовешките ценности така прилежно заложени и изразени бяха първите неща хванали вниманието ми. Лека по лека действието се разви плавно в няколко сюжетни линии, твърде различни една от друга, макар и успоредни по смисъл, ако мога така да се изразя. Умението, с което ги преплитаха, преливайки от малките към големите неща и обратно ме изуми ^^. Още повече бях изненадан, от философския подход към аспекта на безсмъртието, бидейки представен в неподозирана за мен светлина.
Като цяло филма беше много повече от интересен.
frozen написа:
уникален филм 10/10 ^^
Напълно споделям този извод
Личната ми оценка е 10/10, заради страхотното представяне на идеите заложени в сюжета, заради прекрасната игра на актьорите, и не на последно място заради великолепния саундтрак.
Искрено съжалявам, че не можах да го гледам на кино, а на компютъра си, но смятам да поправя този пропуск в най-скоро време
пп. Ако търсите просто тупаници, този филм не е за вас. Ако сте човек, който живее ден за ден, или гледа само в миналото също може да пропусне. Филма е за тези, които ценят различното, защото могат да го видят и възприемат истински, допълвайки светогледа си