|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Дек 06, 2013 1:51 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
преди минимум 10тина години,ако не и повече,по телевизията(май беше нова тв), даваха един сериал за някаква рок група,всичките и членове на по 40,50г. и децата им,които май ги заместваха, даваха как ходят по турнета и разни други такива истории.Почти нищо друго не си спомням.Ако някой успее да го намери,ще съм му задължен
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Фев 07, 2014 6:29 am |
|
GOT ;p |
|
|
|
Ще си позволя да ви попитам три въпроса: - знаете ли коя е песента, която започва от 3:26 до завършека на клипа -> Клипа.- стилът музика на Armin Van Buuren и на Dj Tiesto какъв точно се води, все си мисля, че е trance , но когато търся песни от този стил (пиша например в "youtube" - "trance mix") музика, песните, които намирам почти винаги изглеждат доста по-различни от тези на Армин и Тиесто. Това са някои от любимите ми техни песни, давам ви ги понеже може би така ще можете да прецените по-добре какъв стил точно музика е това (не изключвам вероятността двамата певци да имат два различни стила музика, ако се окаже така, ще ми кажете ли на кой какъв му е стила?) - 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8 . - тук ще дам линкове за другият ми любим стил музика, както при вторият въпрос, искам да ви попитам по същият начин кой е този стил музика, няколко от любимите ми песни - 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8 . Питам за да мога по-лесно да намирам песни от стиловете, които харесвам. Защото иначе е по-трудно да се намерят, когато човек не знае кой точно е стилът музика, който му харесва. То понякога това със стиловете е относително, не е казано, че като дадена песен се води към любимият ти стил, песента ще ти хареса, но все пак да ви попитам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Фев 07, 2014 11:42 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Само на това отговарям: PoKeMoN For3veR написа: ще ми кажете ли на кой какъв му е стила? Buuren -транс(общо, защото не можеш да сложиш конкретни рамки, при условие стотиците подстилове [Acid , Chill, Anthem, Epic, Buchiage, Classic, Dream, Euro, Electro, Futurepop, Goa, Hardstyle, Hard, Ibiza, Balearic, Pizzicato, Progressive, Psychedelic, Tech, Vocal и т.н.]) Аз познавам само някои от тях, но те се смесват редовно и...да. Tiësto е минал през бая стилове също... Аз лично не бих им приписал само един стил.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Апр 18, 2014 9:55 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
xPsychOx написа: 2. Става въпрос за едно дете което намира един дракон. Един, черен рицар иска да убие дракона, а хлапето го защитава. Филма се развива във и около един замък. Дракона си е направо гумен костюм. Може да говори. Мисля, че от времето на филма The Labyrinth (старият). 3. За този нямам почти никаква информация. Помня, че като МНОГО малък го гледах. Беше с някакво телепортиращо се момиче (момичето го помня много добре как изглеждаше, тъй като като бях малък си падах по нея ). Пак е от времето на горния филм. Имаше пак някакъв замък, в който се развиваха действията. Мисля, че накрая умираше от отравяне или намушкване с нож. Нещо такова. Съжелявам ако обясненията са твърде объркващи. Извинявам се за правописните грешки. Пак ще питам, но и да добавя, сетих се за още един, той беше стил The Karate Kid. Тоест, азиатец (пълен, може би малко плешив и нисък) учи някакво хлапе (май американче) на бойни изкуства. Хлапето се збива на една площадка с някакви негови връсници, въпреки, че учителят му е бил забранил да се бие. Малко по-нататъка учителят умира на една планина, и около него има морска вода. Ученикът, изкрещява и започват да бият гръмотевици и сведкавици. Не съм сигурен, но май си се водеше супер сила няква. Може и филма да има 2 части, но това е малко вероятно.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|