Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 10 [ 150 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 09, 2013 3:00 pm 
Аватар

по бтв комеди или нещо подобно го въртяха допреди 2,3 години максимум

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 09, 2013 11:58 pm 
Аватар

:lol: Ако пробвате търсачката на замунда с английското заглавие, до час ще го гледате рип от GTV. Идеално дублиран на български. Е, има малко разминавания в превода, но няма как, когато става дума за сериал основаващ се на игри на думи. :wink:

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 7:50 pm 
Аватар

Ъъ... Значи, малко объркан въпрос ще задам - колко "... movie" има? В смисъл като тези комедиите Date Movie (Романтичен Филм), Scary Movie (Страшен филм - тоя със сигурно ще го знаете), наскоро чух и за Epic Movie... Та въпроса ми е, има ли други такива? :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 10:16 pm 
Аватар

Аре помощ от некой експерт искам.
Търси сe филм от 1959 - Look Back in Anger(Обърни се с гняв назад) със БГ субтитри !

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 1:07 am 
Аватар

Български титри има в саба, а филма вече с Гугъла ако успееш да го откриеш.

МнениеПубликувано на: Вто Дек 03, 2013 9:28 pm 
Аватар

@Zemoch93

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 1:51 pm 
Аватар

преди минимум 10тина години,ако не и повече,по телевизията(май беше нова тв), даваха един сериал за някаква рок група,всичките и членове на по 40,50г. и децата им,които май ги заместваха, даваха как ходят по турнета и разни други такива истории.Почти нищо друго не си спомням.Ако някой успее да го намери,ще съм му задължен :)

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 6:29 am 
Аватар

Ще си позволя да ви попитам три въпроса:

- знаете ли коя е песента, която започва от 3:26 до завършека на клипа -> Клипа.

- стилът музика на Armin Van Buuren и на Dj Tiesto какъв точно се води, все си мисля, че е trance , но когато търся песни от този стил (пиша например в "youtube" - "trance mix") музика, песните, които намирам почти винаги изглеждат доста по-различни от тези на Армин и Тиесто. Това са някои от любимите ми техни песни, давам ви ги понеже може би така ще можете да прецените по-добре какъв стил точно музика е това (не изключвам вероятността двамата певци да имат два различни стила музика, ако се окаже така, ще ми кажете ли на кой какъв му е стила?) - 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8 .

- тук ще дам линкове за другият ми любим стил музика, както при вторият въпрос, искам да ви попитам по същият начин кой е този стил музика, няколко от любимите ми песни - 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8 .

Питам за да мога по-лесно да намирам песни от стиловете, които харесвам. Защото иначе е по-трудно да се намерят, когато човек не знае кой точно е стилът музика, който му харесва. То понякога това със стиловете е относително, не е казано, че като дадена песен се води към любимият ти стил, песента ще ти хареса, но все пак да ви попитам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 11:42 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Само на това отговарям:
PoKeMoN For3veR написа:
ще ми кажете ли на кой какъв му е стила?

Buuren -транс(общо, защото не можеш да сложиш конкретни рамки, при условие стотиците подстилове [Acid , Chill, Anthem, Epic, Buchiage, Classic, Dream, Euro, Electro, Futurepop, Goa, Hardstyle, Hard, Ibiza, Balearic, Pizzicato, Progressive, Psychedelic, Tech, Vocal и т.н.])
Аз познавам само някои от тях, но те се смесват редовно и...да.
Tiësto е минал през бая стилове също...
Аз лично не бих им приписал само един стил.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:48 pm 
Аватар

Благодаря ти, Vego ! Общо взето значи трудно бих успял да намеря песни подобни на тези, които си харесвам от двамата диджея заради това, че има много подстилове на "trance". Подстилове, които самите изпълнители комбинират в различните си песни. Надявам се правилно да съм разбрал. Но благодаря ти, че ми изреди стиловете ! Предполагам това може да ми помогне в търсенето на песни за напред !

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 16, 2014 11:43 am 

Здравейте,
Може ли някой да помогне с текста на една песен...?
тук: https://soundcloud.com/loser-2833083/the-incomplete-mix , почва от 3:30мин.
По принцип се търси песента, но текста би помогнал.

Благодаря предварително!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 18, 2014 9:55 pm 
Аватар

xPsychOx написа:
2. Става въпрос за едно дете което намира един дракон. Един, черен рицар иска да убие дракона, а хлапето го защитава. Филма се развива във и около един замък. Дракона си е направо гумен костюм. Може да говори. Мисля, че от времето на филма The Labyrinth (старият).

3. За този нямам почти никаква информация. Помня, че като МНОГО малък го гледах. Беше с някакво телепортиращо се момиче (момичето го помня много добре как изглеждаше, тъй като като бях малък си падах по нея :blush: :lol: ). Пак е от времето на горния филм. Имаше пак някакъв замък, в който се развиваха действията. Мисля, че накрая умираше от отравяне или намушкване с нож. Нещо такова.

Съжелявам ако обясненията са твърде объркващи. Извинявам се за правописните грешки. :)

Пак ще питам, но и да добавя, сетих се за още един, той беше стил The Karate Kid. Тоест, азиатец (пълен, може би малко плешив и нисък) учи някакво хлапе (май американче) на бойни изкуства. Хлапето се збива на една площадка с някакви негови връсници, въпреки, че учителят му е бил забранил да се бие. Малко по-нататъка учителят умира на една планина, и около него има морска вода. Ученикът, изкрещява и започват да бият гръмотевици и сведкавици. Не съм сигурен, но май си се водеше супер сила няква. Може и филма да има 2 части, но това е малко вероятно.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2014 11:15 am 
Аватар

GOT ;p написа:
- знаете ли коя е песента, която започва от 3:26 до завършека на клипа -> Клипа.

http://www.youtube.com/watch?v=JoC1ec-lYps

МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2014 11:24 pm 
Аватар

Някоя добра душица може ли да ми помогне с една песен?
Вечера някакви момчета се събраха на площадката пред нас на мач и си пуснаха музика.
По едно време тръгна някаква дъбстеп песен, която незнайно защо толкова ми хареса.
Мач, всички викат и нищо не успях да чуя, освен "It's time (to forget?) everything"(низходяща интонация), едно "memories", и едно агресивно "shut the door, shut the door" точно на дроп-а.
Иначе самата песен звучеше доста рок. Някаква странна комбинация рок+дъбстеп. Подобно на Linkin Park.
Вокалистът пък звучеше леко като оня от Nickelback. Въобще... странна работа.

Съжалявам за оскъдната информация, но се надявам някой тук по някакво чудо да знае песента.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2014 7:02 pm 
Аватар

та, преди 10-тина години някъде много се радвах на една песен по немското MTV, от която единствено помня клипа как някви хорица с един джип отива на плажа, слизат от него и почват да ходят по ивицата D:
Някакви идеи?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 10 [ 150 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]