Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 22 [ 329 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  9%  9%  [ 4 ]
 2  0%  0%  [ 0 ]
 3  2%  2%  [ 1 ]
 4  2%  2%  [ 1 ]
 5  2%  2%  [ 1 ]
 6  2%  2%  [ 1 ]
 7  13%  13%  [ 6 ]
 8  6%  6%  [ 3 ]
 9  19%  19%  [ 9 ]
 10  45%  45%  [ 21 ]
Общо гласове : 47

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 11:49 am 
Аватар

=)) =)) Кръстът падна и вече има по-стегнато дупе и по-големи предници... аз ще следя анимето само заради извратените (да кажем забавни) помисли на създателя.

едит: мразя Ayako /и техните икономични субтитри/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 11:53 am 
Аватар
The No-Goodnick

SSJ Kisoso написа:
=)) =)) Кръстът падна и вече има по-стегнато дупе и по-големи предници... аз ще следя анимето само заради извратените (да кажем забавни) помисли на създателя.
ет е тая причина не я очаквах от тебе =))

иначе 1ви епизод не беше лош :roll: очертава се комедийна любовна историйка :roll:

Fuck искам да вида какво ще става със Succubus-ка във 2рия епизод :roll: и дали ще се очертае и приятно Харемче :bread:

Липсва му само 1 Slapstick :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:06 pm 

Човече няма да е харем, повярвай ми най-после :mm: Силно се надявам да го направят 26 епизода за да има 3 арка... Любовната история остава някак на заден план като започнат да се появяват големите лошковци ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Арта е ок, Мока изглежда по-голяма отколкото в оригиналната история, което ме кефи :mm:
Но озучението хич не ме кефи, никаква атмосфера не ми създаде :s
И тва тъпо чуу дет се чува при захапването(а и самото захапване) е някво мн аматьорско...
За сбитоста на епизода .. хуу, ма как преди си правеха 40 мин първи еп и нататък нормално, липсва ми тоя момент от старите времена...
Силата и трансформацията не бяха лоши, кефи ^^
Панцуто е твърде много, не гледаме Агент Аика егати :roll: Губи се всякакъв чар от това да видиш гащичките на героинята, като те ти ги набиват нон-стоп :s

Бе има пропуски, ма дано ги изгладят, че потенциал си има, ама за реализация взе да ми става съмнително малко =//
Ениуей, добър старт за 2008ма :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:14 pm 
Аватар
The No-Goodnick

ShApEsHiFt3r написа:
Човече няма да е харем, повярвай ми най-после :mm:
Абе остави човече да си помечтае и за харемче след като е видял "лоли с магическа пръчица" на постера =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 2:02 pm 
Аватар

Да кажа че останах разочарована.. Ами не е. По-скоро някво такова безразлично.
Анимацията на ниво но не е нищо особено. Края на трансформацията на Мока с онова вдигнато краче ме издразни :? Дизайна на героите много странен ми дойде. Мока да че изглежда по-голяма, но при Тцукуне по някое време изглежда като пораснал нормален младеж в следващия намаляват размера :?
За ОСТ до момента само лоши неща могат да се кажат. Сега ако не е добър ОП той ще получи доста слаба оценка.
Изменението в историята беше нагласено сякаш се готвят за някаква поредица от филъри :crazy: Да се надявам че само си въобразявам.

Общо впечатление ми е че прекалено много удариха към стандартно ечи. Мангата е шонен, ечи, комедия, шонен елемента е почти напълно убит с тази липса на музичка и съответно липса на атмосфера. Но тъй като и при Кеничи в първите епизоди се наблюдаваха някои подобни елементи(макар не толкова очебиини), затова все още има шанс да направят "якото меле " и да компенсират за слабото начало :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:05 pm 
Аватар

Ааами сигурно не са ми особено високи критериите, но аз бях очарована >< Супер кавайско еччи.. хареса ми много и арта.. и Мока-сан е totally ... :love: Бях изненадана обаче колко много неща станаха за един епизод.. с тази бързина на развитие на действието явно ще ни покажат доста неща *happy*

//waitin for teh next ep ^__^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 10:12 am 
Аватар

Kudrokoska написа:
Ааами сигурно не са ми особено високи критериите, но аз бях очарована >< Супер кавайско еччи.. хареса ми много и арта.. и Мока-сан е totally ... :love: Бях изненадана обаче колко много неща станаха за един епизод.. с тази бързина на развитие на действието явно ще ни покажат доста неща *happy*

//waitin for teh next ep ^__^

Напълно съм съгласен с теб !
Перфектно си за този жанр - лекичко и доста забавно :lol: !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 12:20 pm 

Хммм....средна работа ми се видя 1-я еп. >.> .....арта беше добър , но Тсукуне беше на моменти яко деформиран , по неизвествни причини.......също и без толкова пантсу пак мисля , че щеше да се създаде необходимото впечатление от Мока-чуан, но заради трансформацията (:love:) ше им го простим.......не знам до колко беше сбито действито , но честно предпочитам така :? , имам чувството , че много ще се разводни иначе >.< .....ениуей , дано да пооправят грешчиците и да очакваме още по-добър 2-ри еп. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 12:30 pm 
Аватар

На мен ми хареса първия епизод (е наистина ОСТ беше зле) обаче вие ме разубедихте с тези коментари и като се замисля всяка критика, която изтъкнахте си е на място :lol: Anyway.. ще си го следя изглежда забавно :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 9:39 pm 
Аватар

И така да обобщим какво запомних от този епизод:
- "I`m a bat, chuu~ (komori de chu ако не се лъжа)"
- Трансформацията на Мока :hotl: Страхотна пародия.
В един момент сериозно си помислих, че ми напомня на хентай с чудовища ^^''. Пансутата на Мока не бяха нищо особено, но за сметка на това старателно нарисувани :nod:
Цукуне съвсем съм го отписала, много е зле човекът. "Ама даже и Мока-сан да е вампир, тя пак си е Мока-сан" Аха, даа... и като вампир пак е сладка, нали ^^
Мока е лигава и много обикновена. Винаги се намират такива като нея, които да се лепнат на някой загубеняк и цялото училище да му завижда. Е, поне кръстът и беше... голям. И не само той, разбира се.
Не знам дали ми е трагично или интересно, но определено нещо ми хареса, забавно ми е. :lol: Ще се гледа. Къде другаде ще намеря главен герой, който влиза в у-ще за зомбита, защото родителите му намерили пропуск за него.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 9:42 pm 
Аватар
Цар Алко

Haruka написа:
Къде другаде ще намеря главен герой, който влиза в у-ще за зомбита, защото родителите му намерили пропуск за него.

А бе сещам се за още една манга с почти същия сюжет, но още не е анимирана Mx0. Относно Rosario-то засега няма да го коментирам, сигурно след 2 епизода и това ще стане, ако ми допадне ще почна и мангата, но до този момент Mx0 ми стига... ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 9:45 pm 
Аватар

Ммммм анимето е яко :) интересно е ще то следя :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 11:33 pm 

Mx0 е МНОГО различно от R+V :mm:
Къде е да учиш с нормални хора които могат да ползват магия, при положение че самия ти можеш да ползваш магия която може да премахне всички други, и къде е да учиш с легендарни чудовища които могат да ти счупят 32-та предни зъба с един удар(а и не само тях) :mm: А и мангата на росарио е много по-добра от на Mx0 :) Откъм история пък е една от най-добрите шонен манги които съм чел :mm: . Все пак не забравяй че анимето винаги може да го прецакат... :? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 7:23 pm 
Аватар

Това чууу когато Мока смуче кръв ми напомня на Пика-чуууу :roll:

Като изключим това първи еп не беше лош и понеже така и така си търся някое еччи заглавие да замести Ниномия-кун...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 22 [ 329 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]