Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 11 [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007)
МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:23 am 
Аватар

Т'ва БСП сякаш някой на ташак го е казал и тия 'земале, че му се вързале. :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:32 am 
Аватар

Братлета, вие сте идиоти :lol: По друг начин не мога да опиша тея две страници бушлитс, които прочетох :lol:
Някви тълкувания, кой какво бил искал да каже и тн. Фалафли, участието ти в темата е крайно неадкватно, защо въобще писа в нея? Защо въобще който и да е от вас тръгна да пише? Шибаният ми въпрос в началото гласеше, цитирам:
Logrus написа:
Чух, че "Светът на мрака" =)) има бг аудио (Супер 7 тв). Някъде, където може да се свали и гледа целия сезон?

Ако някой няма отговор на въпроса, да си държи устата затворена и пръстите далеч от клавиатурата :arrow: Нито ме вълнува какво мислите за заглавието, за превода и за света като цяло, нито съм ви питал, че да ми обяснявате или да ме въвличате в тези безсмислени разговори. Това не е СПАМА, доколкото мога да се ориентирам по заглавието на темата.
Също така, още безсмислен текст, никой не е и длъжен да ми отговаря на него, но по-добре беше вместо да изписвате две неадекватни, пълни с глупости страници, просто да си замълчите.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:50 am 
Аватар

На тъп въпрос, тъп отговор, чиче, както гласи една сентенция. Първо, въпросът ти въобще не е свързан с темата, която е обект на дискусии, особено последван от едно "=))". Така че да седиш и да плачеш, че след мнението ти се е отприщила дискусия си е малко retarded. А ако си нов в раздела, позволи ми да те ориентирам към темата, която ти трябва - понеже виждам, че добре се ориентираш по заглавията на темите - и тя е тази. А тук е темата за дискусии върху заглавието, така че реално ти си единственият не на място.

Второ, не си специфирал какво искаш за сваляне - директен даунлоуд, торент или каквото друго се сетиш, а като ти се каза откъде да го гледаш (т.е. не ти, а оня, за когото го търсиш) и аз ти дадох предложение какво да направиш. Козлето и велур също бяха така добри да ти дадат предложения. Т.е. реално отговор на въпросът ти беше даден. А това аз къде ще си държа пръстите, или Козлето, или който и да било в темата, ми не си ти човекът, който ще ми го каже.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:33 pm 
Аватар

KoP3Le7o написа:
Значи сваля си ги от вибокса, 'щото няма откъде другаде, екстрактва си аудиото с MKVExtract и го гласи за БД релийз, щом е с претенции.

lovelyangel666 написа:
Ха! Като каза войо и се сетих да погледна дали ги има във ве бокса и излязоха в търсачката с бг аудиото :lol:

Варианти да искаш...
К'во ми 'зел черпака и тръгнал да сипва на хората. Не ти искаме от супата, чеф!

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2015 11:32 am 
Аватар

Значи Козле, слушай сега.
Когато имаш един вариант, не можеш да му слагаш окончанието за множествено число изотзадзе.
И след като първите ти три поста, бяха тотален спам и шит, не само от теб бтв, нормално е да има и от черпака.
Щото се оливате и питате после "ама ти що тъй".
Разбрах, няма го другаде освен във вибокса. Чудесно благодаря за отговора. Продължавайте с добре свършената работа :hat:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2015 11:58 am 
Аватар

Цитат:
и питате после "ама ти що тъй".

Ти си единственият, дето плаче "ама вий що тъй спамите уе :( ". :wink:

Значи ако си беше задал въпроса нормално и не с насмешка, нямаше да отварям темата за заглавията.
Проблемите понякога се коренят не в другите, а в теб самия. Съмнявам се пак да ме разбереш, де, ама все пак нека да си кажа. :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 11 [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]