|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2015 11:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Братлета, вие сте идиоти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) По друг начин не мога да опиша тея две страници бушлитс, които прочетох Някви тълкувания, кой какво бил искал да каже и тн. Фалафли, участието ти в темата е крайно неадкватно, защо въобще писа в нея? Защо въобще който и да е от вас тръгна да пише? Шибаният ми въпрос в началото гласеше, цитирам: Logrus написа: Чух, че "Светът на мрака" ![=))](./images/smilies/=)).gif) има бг аудио (Супер 7 тв). Някъде, където може да се свали и гледа целия сезон? Ако някой няма отговор на въпроса, да си държи устата затворена и пръстите далеч от клавиатурата ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Нито ме вълнува какво мислите за заглавието, за превода и за света като цяло, нито съм ви питал, че да ми обяснявате или да ме въвличате в тези безсмислени разговори. Това не е СПАМА, доколкото мога да се ориентирам по заглавието на темата. Също така, още безсмислен текст, никой не е и длъжен да ми отговаря на него, но по-добре беше вместо да изписвате две неадекватни, пълни с глупости страници, просто да си замълчите.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2015 11:50 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
На тъп въпрос, тъп отговор, чиче, както гласи една сентенция. Първо, въпросът ти въобще не е свързан с темата, която е обект на дискусии, особено последван от едно "=))". Така че да седиш и да плачеш, че след мнението ти се е отприщила дискусия си е малко retarded. А ако си нов в раздела, позволи ми да те ориентирам към темата, която ти трябва - понеже виждам, че добре се ориентираш по заглавията на темите - и тя е тази. А тук е темата за дискусии върху заглавието, така че реално ти си единственият не на място. Второ, не си специфирал какво искаш за сваляне - директен даунлоуд, торент или каквото друго се сетиш, а като ти се каза откъде да го гледаш (т.е. не ти, а оня, за когото го търсиш) и аз ти дадох предложение какво да направиш. Козлето и велур също бяха така добри да ти дадат предложения. Т.е. реално отговор на въпросът ти беше даден. А това аз къде ще си държа пръстите, или Козлето, или който и да било в темата, ми не си ти човекът, който ще ми го каже.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2015 2:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
KoP3Le7o написа: Значи сваля си ги от вибокса, 'щото няма откъде другаде, екстрактва си аудиото с MKVExtract и го гласи за БД релийз, щом е с претенции. lovelyangel666 написа: Ха! Като каза войо и се сетих да погледна дали ги има във ве бокса и излязоха в търсачката с бг аудиото ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Варианти да искаш... К'во ми 'зел черпака и тръгнал да сипва на хората. Не ти искаме от супата, чеф!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2015 11:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Значи Козле, слушай сега. Когато имаш един вариант, не можеш да му слагаш окончанието за множествено число изотзадзе. И след като първите ти три поста, бяха тотален спам и шит, не само от теб бтв, нормално е да има и от черпака. Щото се оливате и питате после "ама ти що тъй". Разбрах, няма го другаде освен във вибокса. Чудесно благодаря за отговора. Продължавайте с добре свършената работа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Darker than Black (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2015 11:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: и питате после "ама ти що тъй". Ти си единственият, дето плаче "ама вий що тъй спамите уе ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ". Значи ако си беше задал въпроса нормално и не с насмешка, нямаше да отварям темата за заглавията. Проблемите понякога се коренят не в другите, а в теб самия. Съмнявам се пак да ме разбереш, де, ама все пак нека да си кажа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|