|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 10:44 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Пък и май ги пратиха за да върнат Саске за да не стане мис-нинджа ... какъвто стана
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 10:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11691_1409641614.png) |
ddoogg |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 14, 2007 5:40 pm Мнения: 82 Местоположение: The City of Music
|
kimiraikkonen написа: ddoogg написа: Цитат: Всъщност аз не знам друг, освен Наруто, Сакура и може би Какаши, които искат Саске обратно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Интересно защо мислиш, че никой не го е грижа за Саске след като бяха сформирали един отбор от приятелите на Саске, за да тръгнат да го търсят и бяха много загрижени за него... Може би защото тогава отидоха заради Наруто, а не заради Саске Даже мисля, че Шикамару го каза в прав текст в някои от епизодите в тази арка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ех за сега се съгласявам с твърденията ти понеже не мога да намеря чапа с който да ги оправдая но въпреки това смятам, че и другите искат да го върнат понеже той е един от тях
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 11:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Може да е един от тях, ама само на Наруто и Сакура им пука. Шикамару тръгна, защото му го възложиха като мисия, иначе нямаше и да се мръдне даже, а пък другите заради него и Наруто. Стига да не им прави проблеми им е все едно дали Саске си е тука или някъде на майната си. Пък и какво да каже в началото: "Отиваме да върнем Саске, хем ще се поразходим малко. Ако не стане, не стане, голяма работа, и без тва пет пари не давам" Супер надъхваща реч щеше да се получи. lcool написа: Мангаката на много места има лош тайминг (Анко + Джуго ? т.е. нали от джуго тръгва цялата работа с печата, Анко има такъв от .. да речеме детска възраст .. та кво, Джуго се е предал на Орочимару докат е бил на 3 ? (случайно избрана възраст) ) Всъщност някъде по-скоро към 5-6 след като е изравнил със земята половината си село. Мисля, че малко след като Четвъртия е бил избран, Оричимару пробва ензима на Анко (тя е била някъде към 12-14 max) и след това напуска Коноха. Sheva7 написа: и аз съм го забелязъл тва .. преди съм се чудел за Акатски и Орочимару че той ги е напуснал преди 10 години а и Итачи е виновен за напускането му .. Нещо не се връзва с възрастта на Итачи .. Тук вече не помня точно, но май преди 10 години (или някъде там) го приемат в Акатски. После се присъединява и Итачи, и Ору се пробва срещу него, неуспешно и тогава напуска. Но не съм напълно сигурен, може и да бъркам. Но все пак едва ли човека с толкова оплетена история и характери ще се огелпи толкова просто с 10 години
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 7:43 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Не смей да говориш така за него!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 7:50 pm |
Hajutze |
|
|
Line написа: Не смей да говориш така за него! ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Саске е едно благодарно копеле ... ? така става ли ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 11:26 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
nozo написа: Не, не си прав наистина, той не е неблагодарен, просто е най-дразнещият персонаж който съм срещал в аниме или манга ![:ok:](./images/smilies/ok.gif) И при мен е така,това аниме има наистина дразнещи персонажи,а Сасугея е техния цар
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 12:40 am |
flssdd |
|
|
Той може да е дразнещ, но сам за себе си си е прав. През неговата гледна точка всички други само му пречат. Представете си го така, ин реъл лайф например, аз искам да отида да уча в някой друг град, където и да е, пък било то и в най-скапаното възможно училище, пък то забранено. Не мога да си тръгна от тва село. Решавам все пак, че живота си е мой и ще прая каквото си искам, като няма кой да ми държи сметка. Но не видиш ли ти някви мой познати, с които не сме много на приятелски начала и ги знам от има няма една година и половина ми казват да остана и да си живея тука, където семейството ми е било избито, пък брат ми дето ги е пречукал всичките ся си гледа сеира някъде там. Добре, да си кажат мнението просто, макар че и тва бъркане в чуждите работи им идва много нахално, а пък те ще ме държат на сила. На мен ми пука само за едно, а пък ся те дали ще си рискуват живота за мене, си е тяхна работа. Нито съм ги молил, нито ми трябват, нито ми пука какво правят. Това, че след 3 години някой ще отнесе бой, защото не иска да каже нещо за мене, изобщо не ме касее. А пък и да ме преследват, за да ме върнат или да ме убият, като че ли ми дреме и могат да ме намерят. Аз за Итачи не видях нещо някой да е направил, даже не знаят къде е, камо ли да го убият. Сега че с годините така са се стекли обстоятелствата и Саске идва към Коноха да убие кмета, си е съвсем друго. Никой друг като не го направи, ами чакат някой да им свърши мръсната работа, така се получава. Не стига, че е живял до сега в самозаблуда заради точни тия политици, ми и виновен го изкарват. Той просто прави както му отърва да си преследва неговите си цели. Ако бяхте на негово място и вие щяхте да се натварите на всички там. Не че съм му фен, че го защитавам така, ама той по-скоро е егоист, отколкото неблагодарник и историята и развитието му са достатъчно задълбочени, че да допринася много за мангата. Повече ме тварят такива саскутарди, които му се кефят, защото бил адския, много готин, много силен и не знам си още кво и изобщо не се замислят за малко по-така поглед върху нещата. Обаче както казах колкото и да задълбочена идеята около него пак не съм му фен. Не е моя тип герой, с който бих искал да си приличам. Ни най-малко даже. Много дрънкаци издрънках, за тва спирам да ме поуплюете малко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и после пак, обаче за Данзо - истинския цар на дразнителите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 3:21 am |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Еми да Данзо е много дразнещ в тази манга,защото той единствен от Коноха не говори за цветенца,приятели,любов и т.н ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) А и как да забравя,не е влюбен в готинята Саска
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 4:54 am |
flssdd |
|
|
Според мен един от най-отрицателните герои в мангата. И всъщност Данзо ме дразни, защото си мисли, че има решение за всичко, а пък времето вече му е минало. Иска да остане в историята, обаче по какъв начин точно не си дава сметка. Къде се бута още между шамарите или е с криза на средната възраст?! Твърде е амбициозен и уж прави всичко за доброто на Коноха, ама дръжки. Толкова е заслепен от собствените си желания или може би си е казал, ако не сега кога. Такива интриги заплита, че само едно нещо на криво да стане и ще му се върне всичко много тъпкано. Методите му са твърде екстрийм и няма големи привърженици ми се струва. Всичко прави скришно под масата и се мисли за много велик, ама тва са отдавни отминали времена. Сега е просто жалко подобие на сянката на едновремешното му аз, обаче май май не го осъзнава напълно и си държи на своето. Точно за това ме дразни. Скоро усещам, че ще си намери майстора. Поне аз от този ъгъл ги виждам нещата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 4:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27839_1291683045.jpg) |
Sheva7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
хх незнам обаче е интересно кво ше стане .. Наруто се бори срещу oмразата а Саске е изпълнен с такава
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|