Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2009 10:44 pm 

Пък и май ги пратиха за да върнат Саске за да не стане мис-нинджа ... какъвто стана

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2009 10:50 pm 
Аватар

kimiraikkonen написа:
ddoogg написа:
Цитат:
Всъщност аз не знам друг, освен Наруто, Сакура и може би Какаши, които искат Саске обратно :lol:

Интересно защо мислиш, че никой не го е грижа за Саске след като бяха сформирали един отбор от приятелите на Саске, за да тръгнат да го търсят и бяха много загрижени за него... :baby:

Може би защото тогава отидоха заради Наруто, а не заради Саске :wink:
Даже мисля, че Шикамару го каза в прав текст в някои от епизодите в тази арка :)

ех за сега се съгласявам с твърденията ти понеже не мога да намеря чапа с който да ги оправдая :)
но въпреки това смятам, че и другите искат да го върнат понеже той е един от тях :D

never dies"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2009 11:36 pm 
Аватар

Може да е един от тях, ама само на Наруто и Сакура им пука. Шикамару тръгна, защото му го възложиха като мисия, иначе нямаше и да се мръдне даже, а пък другите заради него и Наруто. Стига да не им прави проблеми им е все едно дали Саске си е тука или някъде на майната си. Пък и какво да каже в началото: "Отиваме да върнем Саске, хем ще се поразходим малко. Ако не стане, не стане, голяма работа, и без тва пет пари не давам" Супер надъхваща реч щеше да се получи.

lcool написа:
Мангаката на много места има лош тайминг (Анко + Джуго ? т.е. нали от джуго тръгва цялата работа с печата, Анко има такъв от .. да речеме детска възраст .. та кво, Джуго се е предал на Орочимару докат е бил на 3 ? (случайно избрана възраст) )

Всъщност някъде по-скоро към 5-6 след като е изравнил със земята половината си село. Мисля, че малко след като Четвъртия е бил избран, Оричимару пробва ензима на Анко (тя е била някъде към 12-14 max) и след това напуска Коноха.

Sheva7 написа:
и аз съм го забелязъл тва .. преди съм се чудел за Акатски и Орочимару че той ги е напуснал преди 10 години а и Итачи е виновен за напускането му .. Нещо не се връзва с възрастта на Итачи ..

Тук вече не помня точно, но май преди 10 години (или някъде там) го приемат в Акатски. После се присъединява и Итачи, и Ору се пробва срещу него, неуспешно и тогава напуска.
Но не съм напълно сигурен, може и да бъркам. Но все пак едва ли човека с толкова оплетена история и характери ще се огелпи толкова просто с 10 години

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 10:21 am 
Аватар

Сигурен съм че Наруто няма да позволи да убият Саске .. Даже би се жертвал за него :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 3:07 pm 
Аватар

Саске е едно неблагодарно копеле :doh:

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 7:43 pm 
Аватар

Не смей да говориш така за него! :evil:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 7:50 pm 

Line написа:
Не смей да говориш така за него! :evil:

Саске е едно благодарно копеле ... ?
така става ли :? ?

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 8:05 pm 
Аватар

Не, не си прав наистина, той не е неблагодарен, просто е най-дразнещият персонаж който съм срещал в аниме или манга :ok:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 11:26 pm 

nozo написа:
Не, не си прав наистина, той не е неблагодарен, просто е най-дразнещият персонаж който съм срещал в аниме или манга :ok:

И при мен е така,това аниме има наистина дразнещи персонажи,а Сасугея е техния цар

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2009 12:40 am 
Аватар

Той може да е дразнещ, но сам за себе си си е прав. През неговата гледна точка всички други само му пречат. Представете си го така, ин реъл лайф например, аз искам да отида да уча в някой друг град, където и да е, пък било то и в най-скапаното възможно училище, пък то забранено. Не мога да си тръгна от тва село. Решавам все пак, че живота си е мой и ще прая каквото си искам, като няма кой да ми държи сметка. Но не видиш ли ти някви мой познати, с които не сме много на приятелски начала и ги знам от има няма една година и половина ми казват да остана и да си живея тука, където семейството ми е било избито, пък брат ми дето ги е пречукал всичките ся си гледа сеира някъде там. Добре, да си кажат мнението просто, макар че и тва бъркане в чуждите работи им идва много нахално, а пък те ще ме държат на сила. На мен ми пука само за едно, а пък ся те дали ще си рискуват живота за мене, си е тяхна работа. Нито съм ги молил, нито ми трябват, нито ми пука какво правят. Това, че след 3 години някой ще отнесе бой, защото не иска да каже нещо за мене, изобщо не ме касее. А пък и да ме преследват, за да ме върнат или да ме убият, като че ли ми дреме и могат да ме намерят. Аз за Итачи не видях нещо някой да е направил, даже не знаят къде е, камо ли да го убият. Сега че с годините така са се стекли обстоятелствата и Саске идва към Коноха да убие кмета, си е съвсем друго. Никой друг като не го направи, ами чакат някой да им свърши мръсната работа, така се получава. Не стига, че е живял до сега в самозаблуда заради точни тия политици, ми и виновен го изкарват. Той просто прави както му отърва да си преследва неговите си цели. Ако бяхте на негово място и вие щяхте да се натварите на всички там. Не че съм му фен, че го защитавам така, ама той по-скоро е егоист, отколкото неблагодарник и историята и развитието му са достатъчно задълбочени, че да допринася много за мангата. Повече ме тварят такива саскутарди, които му се кефят, защото бил адския, много готин, много силен и не знам си още кво и изобщо не се замислят за малко по-така поглед върху нещата. Обаче както казах колкото и да задълбочена идеята около него пак не съм му фен. Не е моя тип герой, с който бих искал да си приличам. Ни най-малко даже. Много дрънкаци издрънках, за тва спирам да ме поуплюете малко :lol: и после пак, обаче за Данзо - истинския цар на дразнителите :king:

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2009 3:21 am 

Еми да Данзо е много дразнещ в тази манга,защото той единствен от Коноха не говори за цветенца,приятели,любов и т.н :roll: А и как да забравя,не е влюбен в готинята Саска

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2009 4:54 am 
Аватар

Според мен един от най-отрицателните герои в мангата. И всъщност Данзо ме дразни, защото си мисли, че има решение за всичко, а пък времето вече му е минало. Иска да остане в историята, обаче по какъв начин точно не си дава сметка. Къде се бута още между шамарите или е с криза на средната възраст?! Твърде е амбициозен и уж прави всичко за доброто на Коноха, ама дръжки. Толкова е заслепен от собствените си желания или може би си е казал, ако не сега кога. Такива интриги заплита, че само едно нещо на криво да стане и ще му се върне всичко много тъпкано. Методите му са твърде екстрийм и няма големи привърженици ми се струва. Всичко прави скришно под масата и се мисли за много велик, ама тва са отдавни отминали времена. Сега е просто жалко подобие на сянката на едновремешното му аз, обаче май май не го осъзнава напълно и си държи на своето. Точно за това ме дразни. Скоро усещам, че ще си намери майстора. Поне аз от този ъгъл ги виждам нещата.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2009 4:00 pm 
Аватар

хх незнам обаче е интересно кво ше стане ..
Наруто се бори срещу oмразата а Саске е изпълнен с такава :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 9:19 pm 

Както са тръгнали нещата има известна вероятност Наруто да се превърне в мъченик на каузата за която се бори... Ще успее да накара всички да разберат че е прав, но ще умре в процеса(например). Това ще е много нетипично за тази манга, но не може да се изключи възможността за такова развитие, а и определено ако стане нещо такова ще е много по- интересен и впечатляващ края :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:19 pm 
Аватар

И преди да се гътне да остави един малък наруто в Хината :hmm:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]