Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Какво ползвате Вие?
 WIS (default)  53%  53%  [ 42 ]
 FlexType  48%  48%  [ 38 ]
Общо гласове : 80

Автор Съобщение
 Заглавие: WinInSys vs FlexType
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 6:54 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Темата е изрязка от тема в лични проблеми.
За флекстайп и какъв демон е той, са изписани вероятно Мегабайти нет литература. А по този спор- още толкова.... Системата за писане/смяна на езици или regional options или advanced text services или просто както аз ще я нарека в случая Windows Input System - WIS е предпочитана от много хора.
В подробности няма да се впускам, тъй като всички пишем, следователно сме се сблъсквали с едното или другото. Интересно е, освен "мини-спора", който се зароди, какво мислят и какво ползват потребителите ни, за това реших и да разделя темата и да направя тази анкета.
В случай, че на работа сте на едно, а вкъщи на друго - пишете това, което предпочитате. Ако пък имате друга алтернатива, дайте да я преслушаме.

И така, заповядайте..
Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...(true, първия път смених 5-6 версии, за да уцеля правилна, а като минавах на ХП смених към 20, но все пак...). Ма как и да е, ако не ползваш по-специфично сменяне на езиците, ползвай си уиндусовския просто.
Ъм, и едва ли ще ти се наложи да преинсталираш, нп... просто някои хора са маняци и пипат къде ли не- там флекса им пречи, а други са пичове, които слушат тия маняци и хайпват идеята... Та тествай си и си реши за себе си какво да предприемаш... :roll:

Последна промяна SayanMk на Вто Яну 29, 2008 5:47 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 9:13 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Е**ти ненормалните доценти/работодатели, rly <_<
Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...(true, първия път смених 5-6 версии, за да уцеля правилна, а като минавах на ХП смених към 20, но все пак...). Ма как и да е, ако не ползваш по-специфично сменяне на езиците, ползвай си уиндусовския просто.
Ъм, и едва ли ще ти се наложи да преинсталираш, нп... просто някои хора са маняци и пипат къде ли не- там флекса им пречи, а други са пичове, които слушат тия маняци и хайпват идеята... Та тествай си и си реши за себе си какво да предприемаш... :roll:

Сори, но мога да те оборя с демонстрации на живо дори ако искаш.
Ако искаш и с твоята версия дори, сигурен съм, че пак ще й извадя проблемите наяве.

И сам го каза че си сменил 50 версии докато попаднеш на свястна. А откъде си сигурен че е свястна точно тази щом всички други за бози? Защо точно тази да не е модната от някой?

Пък и стига да знаеш минусите/проблемите на флекстайпа винаги можеш да измислиш решение и да ги заобиколиш. Но все пак не е от най-приятните изживявания, когато някакво парче код не работи както трябва нали.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 9:39 pm 
Аватар

като инсталираш flextype2k 1 път и забравяш :) е има проблем с war3, но той се оправя лесно

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 11:21 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...

имаш :o ама не знаеш :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 11:17 am 
Аватар

Защо предпочитам BGPhon пред Flextype (като изключим всички останали недостатъци на второто) - кирилицата на джама помни на кой прозорец си с кирлица и на кой с латиница. Това, само по себеси, е напълно достатъчно да ме откаже от Flextype.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 2:26 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

anAngel написа:
SayanMk написа:
...[/color]

Сори, но мога да те оборя с демонстрации на живо дори ако искаш.
Ако искаш и с твоята версия дори, сигурен съм, че пак ще й извадя проблемите наяве.

И сам го каза че си сменил 50 версии докато попаднеш на свястна. А откъде си сигурен че е свястна точно тази щом всички други за бози? Защо точно тази да не е модната от някой?

Пък и стига да знаеш минусите/проблемите на флекстайпа винаги можеш да измислиш решение и да ги заобиколиш. Но все пак не е от най-приятните изживявания, когато някакво парче код не работи както трябва нали.

Принципно мразя заклеймяването на нещо, тъй че знаеш ли- ще ми е интересно ^^ Може пък просто аз да му бягам от траповете без да знам, но това би ме изненадало(не влагам ирония) :-0 Дали е модната версията на която съм попаднал се съмнявам, но ако е- чудесно ^^
Иначе с която и да е версия на която и да е програма-емулатор, поне ти е естествено да можеш да ми изкараш недостатъците(пак не влагам ирония), но това не значи, че като видите флекс юзър трябва да го забивате в земята с "ЛЕЛЕЕЕ хахахахахха, ми преинсталирай OS, щото си е ****** лелята с тоя флекс, тоя вирус, тоя демон...."... ся, както казах- за повечето хора(особено геймърчета ;]) той наиситна е демон вероятно, но аз (не играя игри) все пак нямам проблеми с него и ми е малко смешно като видя как 20 човека скачат ВСЕКИ път, като някъде видят написано flextype. Не говоря конкретно за случая...

Azmudar написа:
SayanMk написа:
Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...

имаш :o ама не знаеш :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl:

Да, и...? От шок и хотл емотиконки не ми става ясно много продължението на мисълта ти... ?
Grasshopper написа:
Това, само по себеси, е напълно достатъчно да ме откаже от Flextype.

Ами въпрос на различни разбирания ^^ На мен точно това ми е напълно достатъчно за да се откажа от оригинала и да карам на flex ^^

ПП: към 16-17 часа ще разделя темата, тъй като стана твърде много оффтопик. Ще я намерите в лафче, тъй като win vs flex е мн чешана тема от много време... заповядайте там да чуем и народа ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 5:53 pm 
Аватар
Masaka?!

Flextype ftw, особено ако пишеш на 1500 езика; много по-лесно се сетват хоткийс и прочее...

Иии.. ъъъ... никога не съм имал проблеми с него, нз какви ги дрънкате за версии/проблеми с игри, etc? :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 6:11 pm 
Аватар

Flextype->Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!...
win..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 6:15 pm 
Аватар

След като сложих FlexType на Вистата и рестартирах компютъра, времето за логване в профила ми стана с около 20сек повече, така че - no thanks, само под XP бях с FlexType, защото windows-кото беше неудобно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 6:29 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ем Флекс за виста няма(ако има ме поправете) :) , тъй че нормално да те/ти се/ прецаква... но то и Виста за компютри няма още, тъй че нормално :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:00 pm 
Аватар

Най-добре кирилизация на системно ниво.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:00 pm 
Аватар

Ivailosp написа:
като инсталираш flextype2k 1 път и забравяш

x2 ^^ нз, аз съм си абсолютно нуубче xD но откак имам комп (2 год.) съм била винаги с тва и никви проблеми не ми е правило :) та винаги съм се чудила всъщност какъв им е проблема на хората с него.. много мои приятели също са ме убеждавали, че трябва да го махна, ама при мен като си бачка за какво :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:13 pm 
Аватар

WIS естествено.
FlexType - сбъгва windows. При него е - или ще ти се нагласи или не.
END OF STORY 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:34 pm 
Аватар

Хах всеки път като се се чуя Flextype се сещам за ... айде да не развалям изненадата на тези дето не го знаят :lol: Влезте в about в опцийте (май го водиха "За програмата") натиснете shift и напишете DEAD_ONE :lol:

Всъшност най-големите проблеми на Flex-a идват при uninstall-а :roll: *learned the hard way*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:49 pm 
Аватар

WIS!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]