|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: WinInSys vs FlexType Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 6:54 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Темата е изрязка от тема в лични проблеми. За флекстайп и какъв демон е той, са изписани вероятно Мегабайти нет литература. А по този спор- още толкова.... Системата за писане/смяна на езици или regional options или advanced text services или просто както аз ще я нарека в случая Windows Input System - WIS е предпочитана от много хора. В подробности няма да се впускам, тъй като всички пишем, следователно сме се сблъсквали с едното или другото. Интересно е, освен "мини-спора", който се зароди, какво мислят и какво ползват потребителите ни, за това реших и да разделя темата и да направя тази анкета. В случай, че на работа сте на едно, а вкъщи на друго - пишете това, което предпочитате. Ако пък имате друга алтернатива, дайте да я преслушаме.
И така, заповядайте..
Егати ненормалните доценти/работодатели, rly <_< Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...(true, първия път смених 5-6 версии, за да уцеля правилна, а като минавах на ХП смених към 20, но все пак...). Ма как и да е, ако не ползваш по-специфично сменяне на езиците, ползвай си уиндусовския просто. Ъм, и едва ли ще ти се наложи да преинсталираш, нп... просто някои хора са маняци и пипат къде ли не- там флекса им пречи, а други са пичове, които слушат тия маняци и хайпват идеята... Та тествай си и си реши за себе си какво да предприемаш...
Последна промяна SayanMk на Вто Яну 29, 2008 5:47 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 9:13 pm |
|
anAngel |
|
|
|
SayanMk написа: Е**ти ненормалните доценти/работодатели, rly <_< Как па аз така от 7-8 години съм на флекс и не съм имал нито един проблем се чудя...(true, първия път смених 5-6 версии, за да уцеля правилна, а като минавах на ХП смених към 20, но все пак...). Ма как и да е, ако не ползваш по-специфично сменяне на езиците, ползвай си уиндусовския просто. Ъм, и едва ли ще ти се наложи да преинсталираш, нп... просто някои хора са маняци и пипат къде ли не- там флекса им пречи, а други са пичове, които слушат тия маняци и хайпват идеята... Та тествай си и си реши за себе си какво да предприемаш...
Сори, но мога да те оборя с демонстрации на живо дори ако искаш.
Ако искаш и с твоята версия дори, сигурен съм, че пак ще й извадя проблемите наяве.
И сам го каза че си сменил 50 версии докато попаднеш на свястна. А откъде си сигурен че е свястна точно тази щом всички други за бози? Защо точно тази да не е модната от някой?
Пък и стига да знаеш минусите/проблемите на флекстайпа винаги можеш да измислиш решение и да ги заобиколиш. Но все пак не е от най-приятните изживявания, когато някакво парче код не работи както трябва нали.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 9:39 pm |
|
Ivailosp |
|
|
|
като инсталираш flextype2k 1 път и забравяш е има проблем с war3, но той се оправя лесно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 2:26 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
anAngel написа: SayanMk написа: ...[/color] Сори, но мога да те оборя с демонстрации на живо дори ако искаш. Ако искаш и с твоята версия дори, сигурен съм, че пак ще й извадя проблемите наяве. И сам го каза че си сменил 50 версии докато попаднеш на свястна. А откъде си сигурен че е свястна точно тази щом всички други за бози? Защо точно тази да не е модната от някой? Пък и стига да знаеш минусите/проблемите на флекстайпа винаги можеш да измислиш решение и да ги заобиколиш. Но все пак не е от най-приятните изживявания, когато някакво парче код не работи както трябва нали. Принципно мразя заклеймяването на нещо, тъй че знаеш ли- ще ми е интересно ^^ Може пък просто аз да му бягам от траповете без да знам, но това би ме изненадало(не влагам ирония) :-0 Дали е модната версията на която съм попаднал се съмнявам, но ако е- чудесно ^^ Иначе с която и да е версия на която и да е програма-емулатор, поне ти е естествено да можеш да ми изкараш недостатъците(пак не влагам ирония), но това не значи, че като видите флекс юзър трябва да го забивате в земята с "ЛЕЛЕЕЕ хахахахахха, ми преинсталирай OS, щото си е ****** лелята с тоя флекс, тоя вирус, тоя демон...."... ся, както казах- за повечето хора(особено геймърчета ;]) той наиситна е демон вероятно, но аз (не играя игри) все пак нямам проблеми с него и ми е малко смешно като видя как 20 човека скачат ВСЕКИ път, като някъде видят написано flextype. Не говоря конкретно за случая...Azmudar написа: Да, и...? От шок и хотл емотиконки не ми става ясно много продължението на мисълта ти... ?Grasshopper написа: Това, само по себеси, е напълно достатъчно да ме откаже от Flextype.
Ами въпрос на различни разбирания ^^ На мен точно това ми е напълно достатъчно за да се откажа от оригинала и да карам на flex ^^
ПП: към 16-17 часа ще разделя темата, тъй като стана твърде много оффтопик. Ще я намерите в лафче, тъй като win vs flex е мн чешана тема от много време... заповядайте там да чуем и народа ;]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:53 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Flextype ftw, особено ако пишеш на 1500 езика; много по-лесно се сетват хоткийс и прочее...
Иии.. ъъъ... никога не съм имал проблеми с него, нз какви ги дрънкате за версии/проблеми с игри, etc?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 7:13 pm |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
WIS естествено.
FlexType - сбъгва windows. При него е - или ще ти се нагласи или не.
END OF STORY
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 7:34 pm |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
Хах всеки път като се се чуя Flextype се сещам за ... айде да не развалям изненадата на тези дето не го знаят Влезте в about в опцийте (май го водиха "За програмата") натиснете shift и напишете DEAD_ONE
Всъшност най-големите проблеми на Flex-a идват при uninstall-а *learned the hard way*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|