|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 20th century boys Публикувано на: Вто Юни 13, 2006 2:15 pm |
|
faye |
|
|
|
faye написа: Заглавие : 20th/21st Century Boys Брой томове : 22 тома Статус : Ended Година : 1999 Жанр : Action / Drama / Historical / Mystery / Psychological / Sci-fi / Seinen / Supernatural Сериализирана в : Big Comic Spirits (Shogakukan) Мангака : URASAWA Naoki (Monster) Кенжи е средностатистическия човек с неговите си проблеми и неволи. Чуди се как да се справя с работата в семейния магазин, да се грижи за племенницата му, която е оставена на неговите грижи, проблеми от всякъде... Какво е станало с живота му? Къде са останали мечтите и амбициите, които е имал в по-младите си години?! По това време и представа си няма, че света ще заложи бъдещето си на него! Огромна конспирация водеща началото си някъде през детските му години се очертава пред него. Скорошни терористични атентати докарват света в траур и ужас. Сега Кенжи и детинските му приятели, като вече пораснали и улегнали хора, се събират за да разгадаят пъзела пред тях. Религиозен лидер минаващ под името Приятел (Friend). Кой е той, каква е целта му?! Липсващата сестра на Кенжи, смъртта на негови приятели! Къде е началото и по-важно къде е края на тази история за края на света?! поради тотална липса в последните дни на активност в раздела за манга(изключвам яоу темата)реших да пусна да си полафим да някое заглавие. Само че от колко дни съм си го намислила и чак сега реших кое да бъде та дам20th century boys Отсъщия автор като на Monster Историята започва с дестките игри на група деца през 60-70те години на 20 ти век и проследява усилията на група опитваща се да спаси света от унищожение. Кой седи зад колисите? Кой е "Приятел"? Мистерия след мистерия линквсе още не е завършена но не ми се вярва да остават повече от 2 до 3 тома тези които са го прехвъпляли кажете си мнението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 13, 2006 2:38 pm |
|
faye |
|
|
|
Safiir написа: Супер готина е, но последните 2-3 броя нещо почнаха да не ми се нравят толкова. Мистерията взе да се разводнява нещо Сигурно обаче като излязат всички ще си я хвана наново да си я прочета, че вече почти всичко го забравих
е тъй си е почнаха нещата да се изясняват
но това просто означава че по-скоро ще видим края на историята
нямаше да ми се понрави още 5 години даизлиза и пак да остане с отворен край понеже е изпуснат момента на истината
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 21, 2006 6:01 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Хаха, дам, знаех си аз ^^
Иначе akihabara@deep е драма (сериал) правен по манга със същото заглавие и в момента ми е манияяяя. Просто вътре има какво ли не, голям смях е. А този пич с маската е cosplaying otaku, то вътре всички са отакута де . Та той горе-долу във всеки един епизод се преоблича като любим негов герой. А в 8ми епизод се вижда, че е почитател и на 20th century boys, което лично мен ме изненада! Бтв, другият пич (и мой личен фаворит) е ero game otaku Трябва да му видиш *кукличките*
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 23, 2006 6:27 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Mephisto написа: П.С.Т'ва за Акихибара има ли нещо общо с един друг сериал - Maid in Akihibara?
Ми не ...единственото общо е, че и двете действия се развиват в кибер столицата на Япония -> Акихабара.
Иначе и аз съм с две ръце за "момчетата", колкото и да си обичкам Монстър, все пак повечето незабравими моменти съм ги изживяла с тях
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|