От къде по дяволите ти дойде Бойна звезда Галактика например
Stargate PogChamp
Ще започна с това.
Като цяло много ми хареса, само няколко действия бяха супер тъпи. Отвличат наши хора, отиваме и спукваме ги от бой. Прибираме си изнасилената жена, и правим изнасилвача император.
При една истинска война. Следното нещо трябваше да стане. Отиваме пребиваме ги, взимаме властта и поставяме наши хора, и за да бъде народа на наша страна ще сложим
Пина Ку лада за император.
Още в момента в който пребиха принца, трябваше да го вземат за затворник или по някакъв начин да го накажат. Малко по - нататък готвача ака шпионина забеляза, заек война и се запита каква е тя. Всичко остана до там нямаше никакво повече съмнение в нея. При положение, че всички са гледали Бъгс Бъни трябва да ти е пределно ясно. На заек доверие да нямаш.
При първата битка в Токио беше истинска битка, нападнаха и взеха затворници, даже изнасилваха. Всяка една война която е имало дори последните в Ирак. Жени са били изнасилвани. Това се случи. Когато нашите нападаха, те нападаха без милост. Уж нямаха чест в очите на врага. Но не показаха, че японците да са плячкосване или изнасилвали т.н. Изкараха ги като най - добрите. Все едно гледах американски военен филм( за това и спрях да гледам шибания hawaii five-0).
Като всяко аниме с повече от 3 момичета естественото, че ще се обърне на харем. Две от тях с стереотип баща дъщеря, една като "аз съм твоята награда и цял живот ще бъда твоя" и последния просто съм палава и те искам. Най - ми е жал, че не хвана Рони за задника като му беше отгоре. Много усилие даде добре, че го прекъснаха иначе ще се да я хване.
Любимата ми реплика от анимето ми беше или от сорта: Глупак който владее няколко трика може да те завлече с него до дъното.