|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 19, 2014 4:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Synonyms: My hero AcademiaType: MangaStatus: PublishingPublished: Jul 7, 2014 to ?Genres: Action, Adventure, Comedy, School Life, SupernaturalAuthors: Horikoshi Kouhei (Story & Art) Serialization: Weekly Shounen JumpSynopsis:People are not born equal, a realization that 4-year old Midoriya Izuku faced when bullied by his classmates who had unique special powers. Izuku was one of the rare cases where he was born with absolutely no unique powers. This did not stop Izuku from pursuing his dream, a dream of becoming a great hero like the legendary All-Might. To become the great hero he hopelessly wants to become, he now will join the ranks of one of the highest rated "Hero Academies" in the country: Yueiko. With the help of his idol All-Might, will he be able to claim the ranks and become a true hero?
Последна промяна deathrazor на Сря Май 13, 2015 3:23 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 21, 2014 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51725_1391116597.jpg) |
Ilimana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Като цяло историята не е особено оригинална, но ми хареса как е представена. Не ме подразниха клишетата; подейства ми разтоварващо мангата. Много ми допадна All-Might.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 23, 2014 12:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51725_1391116597.jpg) |
Ilimana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Да, има нещо симпатично в мангата и не се учудвам, че често е на челните места. Аз не очаквах да се промени главният герой, но нямаше да му дойде зле и това да беше станало. По принцип ми е малко безличен, но това за сега пасва добре на историята. По-нататък се надявам да не е така.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 02, 2015 5:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Отдавна го бях започнал това, чак сега намерих време да го настигна. Не е лоша мангата, само че главния малко се излага от време на време. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Последните чаптъри взе, че се стегна, дано да си остане така. Цветните странички много радват, а следващия чаптър (29ти) ще има още една. Малко клиширана история, малко ми напомня на американски комикс, но по някаква причина ми хареса. Напоследък и доста често заема челни позиции из класации, а е с толкова малко чаптъри засега... това си е постижение. Надявам се на Джъмп да не им прищракне нещо и да я резнат, защото тогава има много да ги псувам. Само съжелявам, че не гласувах за тази манга в Манга наградите и избързах без да съм настигнал тази и да разбера за какво наистина иде реч. Но какво да се прави... ПП: Стискам палци отборът нашият герой да бие в това състезание.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 07, 2015 4:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
deathrazor написа: Какво е това, фенски колаж? Нещо не можах да се ориентирам, не чета Boku no Hero A.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 28, 2015 7:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Последните няколко глави ми харесаха. Мидория все го бутат на предните места и къса нервите на конкурентите си. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Интересно дали ще продължи да има ниско самочувствие или ще се стегне в един момент. Най-вероятно ще бъде първото, дори и след като стане известен супергерой. Все пак четем шонен. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мангата има потенциала на Naruto (в началото, разбира се) и One Piece. Един ден може и да ги настигне.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Boku no Hero Academia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2015 1:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Понеже RAW-овете се появяват 2-3 дена преди да излезе превода всичко бива коментирано тогава и аз все забравям да пиша тук ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може би най-важното нещо което имам за казване е,че се радвам,че предния ми коментар как Деку прилича на Цуна е напълно грешен.Колкото повече глави излизат толкова по-готин става Деку. ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/3E/8C/323c96c025f13e8c.jpg) Турнирчето се развива доста добре.Сравнително бързо и се отделят глави само там където е важно или поне където ще има интерес. За жалост най-мъжествената битка бе в бекграунда Миналото на Тодороки найстина е интересно и съм любопитен да научим още за братята и майка му. Мисля че всеки който предполагаше причината за белега му се оказа в грешка.Доста неприятна работа и искам да знам още. Каквото и да стана с мача между Деку и Тодороки аз очаквам много от Токоями.Автора ако иска да направя някаква изненада то нека това да е как Токоями спира Бакугоу на полуфинала. Станд-а му вече бе показан,че може да спре неговите атаки защо да не го победи Не знам какво им става на ФА,но колкото повече време минава толкова по-бозав им става превода.Ако ще четете Академията по-добре ползвайте превода на Виз. https://mega.co.nz/#F!ZRlDXJAI!pXVf7KN5QtM5AzzIE1W70w
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|