|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) Публикувано на: Чет Сеп 04, 2014 2:41 am |
|
rurien |
|
|
|
Needless to say.... Ама ще кажа дъ обвиъс така или иначе.... Ужасно красиво и качествено на трейлър. А трейлър и сериал са две напълно различни неща, така че ще е добре да запазя хвалебствията за след като видя няколко епизода от него.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2014 3:15 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Задължително ще се гледа.
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2014 5:22 pm |
|
rurien |
|
|
|
Всичко, което чух и видях много ме радва, обаче тия хора сериозно ще си вкарат голям автогол, ако са направили само трейлъри за зарибявка, а самото шоу е слайдшоу фест..... защото хората ще се хайпнат и ще очакват да е такова, каквото е на трейлъра, а може да се окаже голямо разочарование... Психиката ми е развила вече някакви защитни реакции за таквизи ситуации. Но пък има и шанс да се окаже добро, точно такова нещо ми трябва в момента, да ме изкара от екзистенциалната криза, в която се озовах след края на кяшаан.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) Публикувано на: Нед Окт 05, 2014 10:58 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Страхотен старт! Главният герой много радва, комедията не ми беше дразнеща, а даже много приятна и искрено си ме забавлява. CGI-а също беше на ниво, за битките пък да не говорим. Музиката няма какво да я коментирам, една от най-епичните. А и този ендинг!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|