|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Gakkou Gurashi Публикувано на: Вто Юли 08, 2014 12:38 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Заглавие : Gakkou Gurashi Брой томове : 5+ тома Статус : Ongoing Година : 2012 Жанр : Horror Mystery School Life Seinen Slice of Life Supernatural Сериализирана в : Manga Time Kirara Forward (Houbunsha) Мангака : CHIBA Sadoru MangaUpdatesТакея Юки е влюбена в училището си. За нея то е прекрасно място, където може да се наслади на училищни активности, и най-вече заниманията на клуба й - Клубът за за Училищен Живот. В клуба са Рий-чан, която е президент, Куруми-чан, която е друг участник от клуба и учителката Мегу-нее, която е винаги е готова да им помогне. Да, Юки е влюбена в училището... в мислите си. Защото за нея реалността на училището и дейностите на клуба са прекалено тежки за възприемане.
Срещнах сладурско изображение от манга и реших да погледна от къде е. Доведе ме до това малко съкровище, което зад мое обвивката си крие интересна история с по малко от всичко - от комедия през училищен живот и чак до хорър. Излезлите чаптъри ги изчетох почти на един дъх. Лично за мен мангата е доста добра. за доста забавно го намирам, че малко преди да започна тази манга, попаднах на този уебкомик, който се върти около същата идея
|
|
|
Заглавие: Re: Gakkou Gurashi Публикувано на: Вто Окт 14, 2014 12:16 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Забеляза ли, че иначе да, има си проблеми в мангата, като за мен най-големият е как Юки е прекалено откъсната от реалността... все си мисля, че не е възможно чак толкова във всяка една ситуация да не осъзнава какво реално става.
|
|
|
Заглавие: Re: Gakkou Gurashi Публикувано на: Съб Окт 18, 2014 5:09 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Юки нямаше ли някакви проблясъци от време на време или се бъркам? Ако няма, е добре да ги проима и то по на често. Историята само ще спечели от това. Иначе ми е симпатична Юки. Има шанс от нея да се изгради един сложен и ярък образ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gakkou Gurashi Публикувано на: Вто Май 12, 2015 3:54 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
Без шега, без измама! - Нощес сънувах зомбита и се събуждам днес не с един, а с цели 4 нови чаптъра на Gakkou Gurashi Много бях щастлива от такава голяма порцийка манга. Като цяло доста feels този път, особено с която много от феновете смятат, че всъщност е мечката на Юки... Също така време ли е да се притеснявам, че до анимето остава месец време, а PV все още няма?
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|