|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Pantsu Showdown VII - Кръг 5, Финал Публикувано на: Нед Юни 01, 2014 12:56 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
А... да... финали. И... така... след доста сериозното гласуване до този момент, се стигна някак си и до крайната пряка. (Почти) Всичко продължава да си върви както си вървеше и до сега. За този кръг специално може да има леки промени, но няма да са драстични. Как са протекли нещата до сега можете да видите в темата за дискусии. И сега, за промяната: Ще гласувате чрез мнение.[да, прочетохте правилно(стига правилно да съм го записал де), гласуване чрез мнение] За да ви се зачита гласа трябва: - да сте регистрирани преди 2014та година
- да имате поне 50 мнения
Гласуването ще трае до 00:00 на вечерта между 7ми и 8ми. (възможно е тогава да нямам възможност да съм тук, та... може и да поседят известно време отключени темите) Та... да... финал: TsukiAkari написа: CaBa написа:
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - Кръг 5, Финал Публикувано на: Нед Юни 01, 2014 1:31 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Райка... И двете не ме радват.
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - Кръг 5, Финал Публикувано на: Нед Юни 01, 2014 12:23 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
faye написа: Нъ мъ кефът :/
ама Момой дори ме дразни, значи ще е Райка Съгласен съм... Нека бъде Райка.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|