|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Reverse Trap Showdown: Кръг 2, Showdown 1 Публикувано на: Нед Дек 01, 2013 9:48 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
И така, с малко закъснение, защото снощи подсъзнателно реших, че трябва да се спи без съзнателно да знам за това решение. Време е за 2ри кръг. Бърз достъп до как са минали нещата до сега можете да намерите в темата за дискусии. От този кръг вече можете да гласувате само за 1 от персонажите. Моля не се опитвайте да манипулирате вота. В този showdown се срещат: Гласуването ще трае до вечерта м/у 7ми и 8ми Декември. (Или до същото време нея седмица, защото ще сложа и таймер на анкетата)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Reverse Trap Showdown: Кръг 2, Showdown 1 Публикувано на: Вто Дек 03, 2013 12:23 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV (Cowboy Bebop)
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|