|
Дата и час: Чет Фев 21, 2019 8:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Сря Сеп 12, 2018 10:32 am |
 |
velush |
|
 |
|
Ragnos Цитат: Това е шибан похват само на тъпите жълтури, дето си нямат представа от това как работи човешката психика А може и да имат - не от психиката на персонажите, а от тази на аудиторията. Такова поведение на герой определено би тригърнало зрителя, а нали това е основната цел на съвременните ТВ продукти - да предизвикват мощни изблици на чувства с всякакви средства без оглед дали това логично за ситуацията или не. Вече десетилетия сценаристите възпитават публиката да харесва този вид тормоз. В проектите на Мари Окада това си личи най-добре (защото, колкото и да не я обичам тя е абсолютен професионалист). Нали и затова пискам от толкова години, че ме дразни как глупаво някои анимета пък и не само се опитват да ми манипулират чувствата с повод и без повод. Не е като да съм напълно безчувствен човек, не и като де не обичам драма, просто много рядко е така написана, че да и повярвам и да изпитам емпатия към героите.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Сря Сеп 12, 2018 5:29 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9051 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Последните две серии бяха откровено тъпи.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Сря Сеп 19, 2018 4:29 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 4688 Местоположение: Outer Heaven
|
Определено се очертава великите разкрития за отеца, Хистерия и фамилията Наакаман да бъдат хайпвани до втръсване от фановете на ПОХОДА, щото не се очертава нещо друго да се случи в този сезон, в който за 9 епизода успя да се появи цял един титан. Браво, студио Вит, браво Isayama, аплодисменти за добре свършената работа. Изпомпахте си асото в ръкава още в началото, че да ни държи влага до края.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Сря Сеп 19, 2018 11:51 pm |
 |
Ragnos |
|
 |
|
lovelyangel666 написа: че да ни държи влага до края. Бе на мен нещо ми е сухо, с изключение на два епа от излезлите 8.
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Чет Сеп 20, 2018 10:54 am |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 4688 Местоположение: Outer Heaven
|
Още по-страшно, щото са излезли 9, а не 8  Разбира се държането на влага е относително, защото човек насвикнал на простотията на Титаните ще се плесне по челото и няма да се впечатли, обаче тия, дето се насират от кеф всеки епизод ще продължат да се насират и до края. Или ще мухлясаш от влага, или ще ти се спаружи шпека. Няма средно положение.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Чет Сеп 20, 2018 5:01 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Почнах да го гледам всяка седмица пиян и пак не помага... Другата седмица ще пробвам на пудра захар, белким поне ме развесели.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Вто Сеп 25, 2018 9:41 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
@TOXIDOMASK, както го каза, те направо взеха, че разкриха и кой е. Някакъв нов индивид. Сега чакаме и с него минало.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Вто Сеп 25, 2018 1:31 pm |
 |
Darth |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 12:13 am Мнения: 744 Местоположение: Japan
|
Ragnos написа: TOXIDOMASK написа: Нещо ми се загуби оня маймунестия Титан.Епик ще е ако се появи баш когат не трябва за нашите хора. То на финала май ще се окаже, че оня МАМУН и нашите хора са от един и същи отбор.  Не казвам, че позна, ама...
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Вто Сеп 25, 2018 10:25 pm |
 |
Freez3. |
|
 |
|
TOXIDOMASK написа: Нещо ми се загуби оня маймунестия Титан.Епик ще е ако се появи баш когат не трябва за нашите хора. Близо си
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Пон Окт 08, 2018 11:36 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Даскалът беше прав - разказа наистина безполезна история. п.с. Микаса дразни. Точка!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin (пролет 2013)  Публикувано на: Вто Окт 09, 2018 10:36 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
За съжаление е поредната добра идея, която я опропастяват с шоненизъм...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|