|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Bakumatsu Gijinden Roman (Зима 2013) Публикувано на: Съб Дек 29, 2012 12:54 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Bakumatsu Gijinden RomanВид: ТВ серии Брой епизоди: неизвестен Започва на: 08.01.2013 Жанрове: ? Продуценти: TMS EntertainmentЕкип Режисьор: Ogura Hirofumi Сценарист: Higuchi Tatsuto Чара дизайн: Hirayama Satoshi Музика: Takaki Hiroshi Анимето е базирано по игра със същото име (Genroku Gijinden Roman). ANN написа: In the fantasy historical story, the main character is a "helper" named Manjiro by day and a phantom thief "retriever" named Roman by night. Roman steals back people's precious items that were unfairly taken from them. Попаднах на инфото, че оригинално действието в играта се развива през Genroku периода (1688-1704), докато в анимето Bakumatsu Gijinden Roman ще сменят периода на Bakumatsu (края на шогуната) КастKazuya Nakai as Roman Eri Kitamura as Koharu Kenichi Suzumura as Magoichi Maaya Uchida as Okuni Chihiro Suzuki as Yasuhiro Saori Sudo as Kana Takashi Matsuyama as Hans Kenichi Ogata as Gennai Fumihiko Tachiki as Yanagisawa PV 2 *nice explosions* Opening Theme:"RanTiKi" by Yukino Ending Theme:"Zarathustra" by HiGE PS Едно от малкото анимета, които наистина очаквам през зимния сезон <3 PS2 Вече съм влюбена в Opening-a <3 (музиката от трейлъра)
Последна промяна crazy_little_crow на Нед Яну 06, 2013 3:47 am, променена общо 2 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 29, 2012 12:57 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Това може да е нещо много хубаво
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakumatsu Gijinden Roman (Зима 2013) Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 12:16 am |
|
DNgirl |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:09 pm Мнения: 671 Местоположение: Г-БГ
|
Брей, че го доживях това xD Хм, бих могла да кажа, че на мен лично началото ми се видя доста приятно и свежо... абе, каквото горе-долу очаквах, макар че тези невероятни неща, които притежават, все са ми още странни. Имало ли е такива в Мейджи ерата, нямало ли е, не знам Светещи надписи например?! Seems legit... Като че ли отделиха епизода само, за да ни покажат кой-кой е, разбира се, така че нататък дано има повече действие~ (И все пак... защо дадохте на Накай Казуя главна роля, защо?!)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakumatsu Gijinden Roman (Зима 2013) Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 12:54 am |
|
HepMu |
|
|
|
Тъй като не съм много фенка на Lupin и това не ме грабна особено и няма как да се навия да го следя. Но не ме слушайте мене, както каза DNgirl анимето ще е свежо според повечето от вас
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakumatsu Gijinden Roman (Зима 2013) Публикувано на: Пон Фев 18, 2013 8:10 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Малко се поувлякоха с тъпотийките наистина, но не е като да не го очаквах в нещо ~ала Lupin III xD
Персонажът на Роман се нуждае от повече развитие и му липсва онази щипка епичност - може би защото Роман е по-скоро крадецът-мухъл-джентълмен, а Lupin е .... а кажем Lupin и да не го обиждаме повече xDDD Пък и като цяло съпорт групичката мъничко издиша, макар че доктор Франкенщайн и онова другото старче ми харесват xD
Магойчи определено прави епизодите по-поносими, а дуото Roman-Okuni си е почти copy-paste на Lupin-Fujiko xD Общо взето, твърде много сравнения .... и твърде малко наистина нови неща x3
Иначе атмосфера - определено има, абсурдизмът е пълен бих казала XD (което го приемам за нещо положително бтв), но няма да му стигне само това, особено ако продължат с тези мини-арки ^^;
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakumatsu Gijinden Roman (Зима 2013) Публикувано на: Вто Мар 26, 2013 5:25 am |
|
pikapika3 |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
|
Крайй... останах доволен и от това аниме, но можеше и повече. въпреки това: Bakumatsu Gijinden Roman 7/10.
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|