|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: A wind named Amnesia ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
A Wind Named Amnesia![Изображение](http://www.joshuatree.sk/Amnesia/amnesia.jpg) ~ Заглавие: A Wind Named Amnesia ~ Жанр: Action, Post-apocalyptic, SciFi, Seinen ~ Тип: Movie ~ Излъчване: 22.12.1990 ~ Официален сайт~ AniDB~ ВръзкиSayanMk написа: Този път апокалипсисът не е дошъл с големите взривове. Тихичко, вятърът амнезия изтрива цялото човешко познание. Хиляди години трупаната човешка цивилизация изчезва за една вечер, когато хората забравят как да използват инструментите на модерната цивилизация, кои са те, как да говорят - всичко.... човекът е внезапно върнат в нивото на пещерните времена.
Сега, две години по-късно, млад човек изучава нация сведена до варварство и примитивност - Америка. Чудовато обучен след катаклизмът. Придружава го една млада дама, някак пощадена от ефекта на вятърът наречен Амнезия. Заедно те търсят крадците на техните спомени... Анимето е доста добро.Направо според мен си е задължително за гледане.Учи на доста работи.Има нелоша философия,вложена в него за смисъла на човешкия живот,за пътя на човека,неговото развитие и т.н.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 9:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=580.jpg) |
Moro |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
нима има и по-възрастни хора тук
да, анимето е невероятно, но си мисля, че е за по-улегнали хора, не всеки може да го разбере.
преди около 17 години съм го гледал, после след около 5-6 пак и едва преди около година успях изцяло да разбера всичките идеи, заложени в него. Пък кой знае, може още да не съм разбрал всичко
Последна промяна Moro на Съб Май 06, 2006 2:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 5:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Това за улегналите хора е правилно.
Не е редно човек да гледа аниме от сорта на Angel's egg на 15-17 години.Иначе и сред старите анимета има боклуци.Просто бяха по-малко.Сега са ужасно много некачествените анимета.От две до максимум три анимета ми хващат окото на година от новите.А излизат стотици.Маргинализира се пазара...
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 6:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Велико аниме!
Спомням си когато го гледах за пътви път. Графиката е олд скул, но историята е просто свепоглъщаща.
Тва аниме си е класика, много фенове е зарибило, за това заслужава уважение
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 04, 2006 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3029.jpg) |
liones |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 21, 2006 10:39 pm Мнения: 423 Местоположение: in the middle of nowhere ha ha ha
|
Dunan_Knut написа: страхотна е историята найстина, но за сметка на това графиката въобще не ми хареса, е все пак е старо. Но аз някак си държа на хубава графика.
И аз попринцип държа на графиката, но този път, странно защо не ме дразнеше ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .......даже бих казала, че старата графика придава някакво респектиращо чувство ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) На мен лично ми хареса анимето
_________________ ~don't click this link~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 05, 2006 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2101.jpg) |
vilio |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:47 am Мнения: 415 Местоположение: far far away
|
Dunan_Knut написа: страхотна е историята найстина, но за сметка на това графиката въобще не ми хареса, е все пак е старо. Но аз някак си държа на хубава графика.
Mи незнам не ме искефи много много.ПО принцип съм съгласна с Dunan.Историята беше няква яка на мен ми беше второто истинско аниме което гледах(не броя покемон щото тогава не знаех че е аниме)та да си кажа че ме впечатли много но после като го гледах неудавна за 2ри път леко се разочаровах.Но си остава класика де.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 16, 2007 11:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8063_1262712254.png) |
Narayan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
И аз ще се включа към тези с 10-те години ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 1вото аниме което гледах... и от тогава се анимета си гледам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|