|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пет Апр 21, 2006 1:29 am |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
Заглавие: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Английски: The Melancholy of Haruhi Suzumiya Български: Меланхолията на Харухи Сузумия Жанр: Комедия, Училищно Тип: TV Епизоди: 14 Дата на излизане: 03.04.2006 до 03.07.2006 _____________________________________________________________ Базирано на поредицата от романи "Сузумия Харухи" на Нагару Танигава. Далеч от обичайна, училищна история. Това е историята на Сузумия Харухи - една не(толкова)нормална ученичка. Докато се представя на съучениците си по време на първия учебен ден в гимназията, тя заявява: "Аз не проявявам никакъв интерес към нормалните хора. Ако сте извънземни, същества от бъдещето или хора със свръхестествени способности, елате. Това е всичко!". Вероятно повечето от вас биха си помислили че това е някакъв майтап, но Харухи си е напълно сериозна, като казва това. По някаква случайност(или може би не) Кьон(това е прякор) - момчето което седи на предния чин, успява да я заприказва и така в един от разговорите тя решава да си основе собствен клуб - SOS бригадата(Save our world by Overloading it with fun Suzumiya Haruhi's Brigade), членовете на който, тя буквално довлича на сила. _____________________________________________________________ Ами значи мен лично това аниме много ме кефи, препоръчвам ви го. Както се вижда е ново и засега са излезли 3 епизода(линкът е по-горе). Сега само да не останете изненадани(шокирани) от първият епизод до такава степен, че да го спрете още преди да е свършил. Следващото спойлероподобно обяснение е с точно такава цел: Та първият епизод е нещо като бонус и е един вид шега. По схавтливите вероятно още в началото ще се сетят за какво става дума, а който не се сети, в края на епизода се разбира, иначе истинската история си започва от втори епизод(но и първи не е за изпускане ).
Последна промяна ahl на Пон Ное 09, 2009 1:10 am, променена общо 20 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 10:08 am |
|
Pres |
|
|
|
линкът към дата.бг ... как да кажа, липсва може другата седмица аз да кача епизодите там ... ъплоуда ми е 60KB/s, така че ще отнеме доста време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 5:20 pm |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
DDL линка е оправен.
Също така поздравления на журито за отличния им избор .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 5:37 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
SayanMk написа: NOTE! епизодите са разбъркани, НО се гледат по реда, в който са излизали!
Интересно ми звучи, ще го дръпна , но какво имаш в предвид с тази забележка ? Разбъркано е действието в хронологичен ред или ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 10, 2007 12:04 am |
adidaf |
|
|
|
Абе филмчето си е гениално. Как няма да го харесате. Всичко си му е пипнато, обмислено, направено с идея и в крайна сметка страшно свежо и приятно. Браво на тия, които са го усетили цялото готино чувство от гледането му.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 10, 2007 9:33 pm |
|
extasy |
|
|
|
определено мога да се съглася с Divinity и да кажа, че в анимето нямаше особено голям смисъл, но в крайна сметка, ако ни е за смисъл за случая има анимета като Fullmetal alchemist i Wolf's rain. Хубвато на the melancholy of haruhi suzumiya е 4е имаше уникална история, прекрасен арт, 4удесно 4увство за хумор, с което не се прекаляваше, хубав ост и добър и увлекателен сюжет със страшно интересни герои. Да не говорим за парадоксите, които нон-стоп ставаха заслужава си анимето, въпреки 4е смисъла му не е толкова дълбок, колкот е в някои други японски произведения но болния азиатски мозък
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|