Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Necromancer
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 12:39 am 
Аватар

Принципно не се пускат често тема за манги с малко томове, но по някое време ме хвана липсата и реших да пусна тема за тази манга

Necromancer

Изображение

Мангака : Soga Shina (бтв тя!)
Брой томове : 4
Статус : Complete / Превод: Ongoing
Година : 2009
Жанр : Psychological, Shounen, Supernatural
Превод: Easy Going Scans
Линк за четене онлайн: *цък*

MangaUpdates написа:
Look for him in the boulevard full of sorrow and desires called Slum Street and there is where you shall find the Necromancer. He has the power and knowledge to resurrect all your loved ones and the only thing you have to do is make a contract with him while you’ll find yourself being swiped away by a tale of life and death.

Започвам с това, че ... ами не е е нещо особено. Артът ми допадна (даже доста), историите са зарибяващи (но спокойно може да четете мангата от дъжд на вятър, защото самите истории не са по-дълги от 1 глава ... за момента), почти всички герои са малко или много чалнати (и то повечето - в отрицателния смисъл на думата >.<), общо взето - мрачен шонен си му е баш описанието. За момента споменах, че е епизодично - все още не съм изтеглила raw за да видя как свършва xD (в крайна сметка само 4 тома са ;///), за по-нататък вече не знам ...

Профил  

Заглавие: Re: Necromancer
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 3:54 am 
Аватар

Ууу, хареса ми. Само 2 чаптърчета, ама ми доставиха удоволствие. :D Asutsuo е като някакъв наблюдател, разиграващ само историята в посоката, която ще се случи. А и артът е много добър. :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]