|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Wake Up Deadman Публикувано на: Вто Дек 13, 2011 10:11 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Покрай АсМА-та и спорът дали да има или да няма отделна категория за web комиксите, реших че няма да е лошо да се пусне някоя и друга тема за такива заглавия ... бтв Моля, да драснете някой и друг пост тук ако имате мнение по въпроса~ Wake Up Deadman Тип: Manhwa, Web Мангака : Kim Yong-hwan (познаваме го с ... A Fairytale for the Demon Lord) Брой томове : 25 глави Статус : Complete / Превод: Ongoing Година : 2010 Жанр : Comedy, Drama, Romance, Seinen, Supernatural Превод: Easy Going Scans Линк за четене онлайн: *цък* Линк към оригиналната страница: *цък*MangaUpdates написа: Saving his girlfriend's life, Sahu incidentally turns to a zombie. And now he's trying to survive in a stone jungle, believing that one day he will sing for the world. ~ Първата работа на Kim Yong-hwan~ За съжаление манхвата страда от симптома на " всъщност мога да ви покажа много неща, но няма" т.е доста неща около историята остават необяснени и с този край си оставя вратичка да я продължи някой ден xD (потенциален спойлер за непреведените глави). Не че това е непременно нещо негативно ... Та ~ идеята ми беше да не очаквате нещо необикновено, изключително и т.н мангата става дотолкова, че да запълните малко от свободното си време с нея ... ПП me likes this guy => *click 1*; *click 2*; *click 3*; *click 4* - единстненият му минус е че реалист и доста негативно го раздава, но като цяло много ме радва <3
Последна промяна crazy_little_crow на Вто Дек 13, 2011 10:16 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|