|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Mimi Showdown (Male version) - Кръг 4 - Финал Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 11:55 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Добрем... достигнахме финала. Ако съвсем случайно някой е забравил - търсим на кой ушичките му седят най-добре/най-много му отиват/най му подхождат. И така, на финал стигнаха: Гласуването в тази Showdown ще трае до нощта м/у 8ми и 9ти Октомври.и... а да... проверявайте линкчетата, които са "Предложен от: ...", те водят към поста на даденото предложение и там се намират(ако има) още пускани пикове за дадения персонаж ____________ Няма да бъдат отчитани гласове на потребители:- Регистрирани след 1 Август 2011
- Имащи под 20 поста
За да няма обърквания при преброяването на гласовете, моля отбелязвайте си гласа очевидно, било то като го удебелите([ b][/b ]) или като го подчертаете([ u][/u ]) или просто като го сложите с по-голям шрифт.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 01, 2011 11:59 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Sesshomaru
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 2:28 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
Sesshomaru dadaadda написа: Ако съвсем случайно някой е забравил - търсим на кой ушичките му седят най-добре/най-много му отиват/най му подхождат. Аз като гледам какво е стигнало до тук, явно никой никога не е знаел, че да забрави.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|