|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Hunter x Hunter (TV+OVA) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 26, 2006 3:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
![Изображение](http://snimki.animes-bg.com/data/media/14/Hunter_x_Hunter.jpg) Заглавие: Hunter x Hunter Синоними: HxH Жанр: Action / Adventure / Comedy / Drama / Fantasy / Psychological Тип: TV + OVAs Епизоди: 62 + 8 + 8 + 14 Продукция: BONES Година: 1999 Официален сайт: http://www.nippon-animation.co.jp/na/hunter/AniDB / ANNGon Freaks е малко момченце, което живее мирно на провинционален остров, докато един ден не се появява мистериозен мъж, който нарича себе си "ловец". Той разкрива на Gon истината за баща му - че е един от най-великите "ловци" на всички време и че също така е жив. С новата информация Gon решава да стане и той "ловец", за да може да намери баща си. Но това естествено не е толкова лесно и за да стане ловец първо трябва да изкара специален изпит. Сътбата го отвежда на изпита, където той намира много нови приятели и започват приключенията му. Автор: Tra[n]ceR
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 26, 2006 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=781.jpg) |
Super Goku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Оооо един от най-добрите шонени, дето съм гледал.В пъти по-добро от Наруто, с което го сравняват постоянно.
Нямам търпение да пуснат следващата ОВА
Иначе и на мен в ОВА 2 и ОВА 3 не ми харесва арта...то най-вече на Хисока де, щот се губи от психопатското му излъчване
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 26, 2006 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=499.jpg) |
Ранд ал-Тор |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Страхотно е анимето, спор няма. Беше ми любимо много време ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) Музиката е готина, героите са невероятни, а и историята е приятна. Надявам се скоро да излязат ОВА 3 серии, но не вярвам да имаме този късмет, честно казано.
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 26, 2006 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
SayanMk написа: Докато е жив тоя човечец и надеждата ми е жива
Аз пък разбрах, че човечеца нещо не е много наред, т.е. да не вземе да се гътне преди да завърши мангата ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , пък какво остана за ОВА-та
А иначе анимето е страхотно, да, а и няма как де, щом има такива персонажи като Килуа и Хисока, музиката също я бива, особено Казе но Ута (не знам за вас, но на мен ми стана адски гадно, когато разбрах за мадамата, която я изпълнява тази песен ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) - след това не спрях да я слушам, а и сега си ми стои неотменно в плейлистата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 2:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
човека ще вземе да се гъкне а вие за историята мислите
между другото вяера гледах поредицата за 5 път
лубимото ми е
и в гроба ще гоня Тогаши но историята да я заврши
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 3:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=412.jpg) |
Orochimaru_sama |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: Това, че "не може да стане от стола" не е най-достоверния слух. Може просто човечеца да е турбо-мързелив, а и като не взима художници на работа... току-виж ние се гътнем преди него и преди края на историята Laughing Сега Април трябва да почне наново и да продължи мангата, щото ТИЯ ДЕСЕТ МИНУТИ НАПРАВО МИ ИЗПИХА ЖИВОТА Laughing
ще разясниш ли за какво става дума,нямам много инфо за Тогаши ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Да не е болен от нещо
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 09, 2006 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Днес изгледах ОВА 3
искам да кажа:
мамка му това аниме е невероятно. отначало нещо не ме грабна ама нататък(некъде 2-3 серия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) не можех да се отлепя.
Страхотно с главно С.
Имах чуството че ако някой ме беше пипнал на боя на Хисока и Гон щеше много яко да си го отнесе. Просто ако не беха обстоятелствата щях да изгледам това аниме за има няма 4 дни (а ми отне седмица и нещо).
Мнението ми е като на сички(с изключение може би на Саян) че анимацията на на ТВ и ОВА1 е по-добра. Некак ми се губят ОВА 2 и ОВА 3 ама се пак има си духа.
В момента гледам http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=40246
това АМВ което ми е любимо и сега като изгледах анимето ми стана още по-любимо
Имаше моменти в които никой ама никой нямаше да може да ме накара да спра компютъра.
Едва ли е имало аниме на което толкова да се потя на некоя сцена. Бех така на прегнат че направо не можех да мръдна от стола.
Няма нещо в анимето което да не ми харесва. Върховна история, развитие, герои(любим ми е Хисока ест. ебаси изруда е тоя ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ), свят, анимация(на ТВ и ОВА1) и въобще като overall усещане. Просто върховно.
ПП:мисля че е време да си сменям аватара и подписа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 04, 2006 10:43 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Отдавна съм го гледала, но ми е останало в съзнанието с цялото си развитие доста ярко...... Анимето е страхотно..... оценката ми винаги е била 10/10, просто история, анимация, персонажи, битки, всичко е перфиктно. Да не говорим и за музиката....Мангата нататъка не съм я чела, но анимето е наистина завладяващо.
Благодаря на killua, че ми го препоръча.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|