Title Kara no Shoujo Original title 殻ノ少女 Length Medium (10 - 30 hours)
Teaser:
Годината е 1956, серия от брутални убийства стават в Токио. Tokisaka Reiji, бившо ченге се включва в разследването по повелята на неговият приятел Uozumi Kyozo, детектив в MPD. В същият момент, той поема случай за изчезнало момиче от училище само с момичета, както и странна молба от момиче на име Toko, която иска да намери истинското си аз. До като Reiji се опитва да разнищи случая, той научава, че убиеца има връзка с убийството на годеницата му преди 6 години. Но колкото и да се опитва, бройката на труповете продължава да расте...
Ако съдя по адаптациите, които съм гледал, игрите на Innocent Grey са страшно интересни криминални истории. Като ми се освободи време трябва задължително да я пробвам. p.s. Notebook Bugfix and Font Replacement пачовете задължителни ли са?
Възможно е. Честно казано даже не успях да я пробвам снощи и я оставих да се качвам директно след една друга, но поне знам че от rutracker-a няма проблеми. Ако има проблеми, ще я прегледам.
Публикувано на: Чет Юли 07, 2011 1:17 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
CG-то е страхотно. А и демото ме увлече също. Пък и както Хел каза, историята може да е супер интересна, така че повече не ми и трябва. Ще си я почна след време.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения