|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Когато анимето свърши..... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 8:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3029.jpg) |
liones |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 21, 2006 10:39 pm Мнения: 423 Местоположение: in the middle of nowhere ha ha ha
|
Въпрошчего е малко странно, но ми е интересно дали и вие се чувствате като мен ::D Как се чувствате, когато свършите някое аниме, което много ви е харесало? Например, вчера изгледах LOVELESS, и колкото и странно да звучи(защото все пак става дума за любов между момчета ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) )ми стана много мъчно и по някаква странна причина страшно много се депресирах ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ........сигурно съм ненормална Та така, на който му е интересно - да пише и да си разкрие душичката П.П Може да има подобна тема, но едва ли
_________________ ~don't click this link~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=217.png) |
Kakashi-Hatake |
|
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 4:35 pm Мнения: 419 Местоположение: Под земята, надолу под морето, надолу и напред иде Люлин 0_о
|
Искам още ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ... Друго не знам, просто... Искам още епизоди... Както Wild Striker... Исках и на Hellsing и те дойдоха ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 8:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
pashka написа: ми аз като изгледам не6то докаи винаги ми става мъ4но.Затова не гледам последния епизод никога или гледам безкраино дълги Анимета ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
затова гледаш само хентай
-----------
Ми кво става:
1 вариант - Не мога да спя
2 вариант - Съсипан съм поне седмица
3 вариант - почвам друго
4 вариант - гледам го пак
така стой работата при мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 8:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3029.jpg) |
liones |
|
Регистриран на: Вто Фев 21, 2006 10:39 pm Мнения: 423 Местоположение: in the middle of nowhere ha ha ha
|
g3n3s1s написа: ----------- Ми кво става: 1 вариант - Не мога да спя 2 вариант - Съсипан съм поне седмица 3 вариант - почвам друго 4 вариант - гледам го пак ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) така стой работата при мен
Според мен вариант 3 най-много помага
_________________ ~don't click this link~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 9:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
GogoKun написа: Днес изгледах Tenjou Tenge.Страшно много ми хареса и страшно много се разочаровах как свърши.ИСКАМ ОЩЕЕ.Как са могли да оставят такъв недовършен край много ме е яд ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
в края на годината излиза продължението
не се бой
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 07, 2006 9:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=266.jpg) |
pashka |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
g3n3s1s написа: pashka написа: ми аз като изгледам не6то докаи винаги ми става мъ4но.Затова не гледам последния епизод никога или гледам безкраино дълги Анимета ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) затова гледаш само хентай ----------- Ми кво става: 1 вариант - Не мога да спя 2 вариант - Съсипан съм поне седмица 3 вариант - почвам друго 4 вариант - гледам го пак ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) така стой работата при мен
разкрита съм
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|