Review : Историята се развива в алтернативен на нашия свят, където преди около 30 години започват да се появяват чудовища със странни сили, които започват да нападат хората. Чудовищата са наречени "Trouble" и причиняват големи опустошения в човешките градове. По същото време малък процент хора започват да придобиват различни свръхсили. Тези мутанти наречени "Trace" са единствените, които могат ефективно да се борят с чудовищата. Oтношението на обикновенните хора към "Trace" обаче са много различни - някои хора се осланят на тях, харесват ги и ги наемат в различни компании (основно като охрана), а и правителствата на отделните държави отчаяно се стремят да присъединят възможно най-голям брой мутанти към армиите си. В същото време обаче повечето обикновенни хора ги мразят, понеже се страхуват от тях и се стремят да ги унищожат.
Действието на манхуата се развива около борбата за оцеляване и намиране на щастие на двама "Trace" - ученикът Sah Gang-kwon и трийсетина годишния Kim Yun-Seong, който се стреми да намери и спаси отвлеченото си семейство, както и техните спътници.
Лично мнение : Манхуата ме грабна от самото начало - историята е наситена с доста забавни и драматични моменти, немалко екшън и супер готини герои. Отначало си помислих, че ще е поредния училищен шонен, но случаят изобщо не е такъв, което според мен поне й вдига адски много цената. Стилът на рисуване също ми харесва (стилът на оформление е като в
Noblesse /
Tower of God и предпочитам да я чета през
mangafox, а не да я свалям), макар и самите рисунки като качество да са доста под Noblesse-то според мен, но това се компенсира от супер добрата история и готин сценарий. Понякога манхуата ми заприличваше по усещане на
Code Breaker. Други плюсове са, че е цветна, както и че първи сезон е завършен (очаквам с нетърпение да започнат 2ри сезон).
Тип : Manhwa
Други имена : 트레이스, Трейс
Томове : 6 Volumes (Complete)
Жанр : Action, Drama, Fantasy, Romance, Sci-fi, Supernatural
Автор :
NastyCatГодина : 2007
Издател :
DaiwonИнфо :
MangaUpdates@mangafox (директно четене в интернет)
@mangatraders (direct download)
sooooooooo
някой да я е чел?