|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Climber Публикувано на: Пон Авг 23, 2010 1:02 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: The Climber/Koko no Hito Мангака: Сакамото Шиничи (История и Арт) Жанрове: Спорт, Драма, Сейнен Статус: Онгоинг - 10+ тома (преведено до том 4, глава 32) Сериализирано в: Young Jump (Седмична) Info @MALLink: MangaFox/MangaTradersТема в манга ВръзкиРезюме:Мори Бунтароу е тихо момче, което не обича контактите с други хора и предпочита да бъде сам. След инцидент в предишното му училище той сменя училищата. Още на първия ден един от новите му съученици започва да се ебава с него, като му накрая му казва, че ще го остави на мира ако изкачи училището. Без да дори да се замисли, без въже, без каквито и да е помощни средства, Мори започва да го катери. Той почти стига върха, но пътя му свършва. В този момент той рискува и скача. За първи път в живота си, Мори се почувства истински жив, когато се хваща за върха и го изкатерва. Не оставяйте с грешно впечатление... Това не е весила и готина манга от типа "слабак ставащ машина за пребивани на лошковци". Тук всичко е твой враг. С всяка извика на планина, със всяка снежинка и с гравитацията си Земята се опитва да те свали долу. По-бързо, по-високо, от който и да е друг преди теб. Да можеш психически да устоиш и да надхвърлиш всеки един физически лимит на тялото си... Лично мнение:Hell Yeah!!! На т'ва му липсва само едно аниме със супер добре изпипани детайлни пейзажи, детайлни и добре изпипани движения и един адски OST.
Последна промяна Ghostbuster на Вто Сеп 07, 2010 1:31 am, променена общо 1 път |
Reason: Добавих линк към Връзки |
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Climber Публикувано на: Пон Авг 23, 2010 1:27 pm |
Daichi |
|
|
|
Изглежда интересно. Ще му хвърля едно око. Особенно кавър-а на 8 том, който си сложил ме грабна. Май и арт-а ще ме грабне много. Овв, сега видях, че го имам на компа (thx 2 CaBa). Още по-хубаво. Трябва да си update-на MAL профила, че толкова мн манги имам на компа, а ги няма там. Както и да е, след като свърша по-кратките манги на компа, веднага го почвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Climber Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 6:27 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Само как попаднах на мангата не е истина. Абсолютен мисклик и бам, чета резюмето (не тук във форума) и реших да видя няколко странички. Всичко ми хареса от самото начало и цяла вечер съм чел до самата сутрин докато не стигнах до последния чаптър излязъл. Даже сам се учудих от себе си колко лесно ми влезе под кожата тоя "Катерач". Като го кажа така се сещам за филма със Силвестър Сталоун, но това е друга тема. Това, което малко ме подразни беше учителя (имена не помня...просто не е в натурата ми изглежда, даже колеги понякога ми се смеят, че ги питам за пореден път) и как разбра за истината, която беше се случила в инцидента преди 10 години с колегата му катерач, репортера. Аз никак не се досетих, че може и така да са протекли нещата, но предполагам сънливостта ми е била причината. Другото беше нелепата му смърт, но този факт не ме подразни малко, а много...от самото начало му симпатизирах и мислех, че ще помага на нашия човек (главния, мълчаливия с тъмния фейс) да се поотърси малко и да влезе в крачка т.е. да стане малко по- комуникативен, но уви... Сега нямам търпение да видя как ще продължи всичко, защото последно както се беше заканил репортера изглеждаше, че ще се връща към катеренето и то с цел да продължи това, което е оставил преди 10 години, а последната страница на чаптъра просто остави един гаден сърбеж - ами сега, кой е там и какво се е случило след 2 години.... Чакам и следя
|
|
|
Заглавие: Re: The Climber Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 11:56 am |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
И аз тва забелязах...може да е била травестит
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Climber Публикувано на: Вто Ное 23, 2010 8:15 pm |
|
excape |
|
|
|
Уникална е просто, единственото, което ме дразни, че Мори не се даде на бившата си съученичка, а па тя не беше за изпускане, но предполагам ще се срещнат пак. Ей тва ми е чудно, в някои манги главните герои са такива коне с капаци, че чак се чудя авторът ли е импотентен или садист да не им отпуска поне някое удоволствие. Ма не, героят трябва да се мъчи да се мачка, и никакъв секс.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|