|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Beck Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 8:31 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Beck/Mongolian Chop Squad Мангака: Сакуиши Харолд (История и Арт) Жанрове: Комедия, Драма, Музика, Романс, Шоунен, Ежедневие Статус: Завършена - 34 тома, 102 глави + 1 екстра Сериализирано в: Shounen Magazine (Месечен)Info @MALLink: MangaFox/MangaTradersРевю:"They are two type of people in the world. Smart people and honest people. Smart people view someone else's ideas of order and morals as the rule of the world. But I can only see them as someone else's farts." - Eddie Lee Дори и да е едва на 14 години, Танака Юкио разбира факта, че живота му е в пълен застой. Без мечти, без цели. Става сутрин, отива на училище и се прибира, точно като всеки друг човек. Един ден, след като бива пребит от бой, излежавайки се на една пейка, вижда група деца да се закачат с едно странно изглеждащо куче(Бек). Той го "спасява", като така се запознава с по-стария от него с две години - Минамио Рюуске. Този момент на случайност кара живота на Юкио да тръгне по един различен път. Лично мнение:"Разплака ме песен без мелодия или текст" - мои думи Наистина една добре направена манга. За всекиго има и герой, в който да се влюби. Единственото, което не ми хареса, е че по време на втората си част мангата нямаше достатъчно Махо, а е една от малко аниме героини, в който съм се влюбвал (не, не по ония начин, при който обличаш голям картон в булчинска рокля). П.С. Защо по дяволите нямаше тема?!
Последна промяна djhot на Вто Авг 10, 2010 10:46 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beck Публикувано на: Пет Юли 23, 2010 9:06 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Анимето беше умопомръчително глупаво, чак не повярвах след всичките хвалби. Песните, пък бяха отвратиелни. Та, надявам се мангата да не разочарова.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|