|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Май 10, 2009 9:37 pm |
Hajutze |
|
|
|
На мене ми се стори, че Тошето баш си регенерира ... а някой от темите съвпадат (на Ями например ..)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 14, 2009 10:17 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
krumisimo написа: Дам... Чудя й се на Сойфон чувала ли е изобщо думата банкай... Или ще излезе, че и тя като Икаку не иска да си го показва публично... Мани то стана модерно да си криеш силите вече... Anything but that kimiraikkonen написа: Вида на Бараган просто вдъхва респект на макс Agreed
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Май 16, 2009 11:10 pm |
Hajutze |
|
|
|
Forest goddess написа: Блийч напоследък ме закопават отвсякъде.Откакто на Ичиго му пробиха оная дупка в гърдите,откакто разрязаха Рангику и одрязаха половината част на Широ-чан вече се чудя какво следва.Някоя търкулната глава най-вероятно.И какво излиза,че в Блийч най-силни трябва да са Орихиме и Ретсу... Орихиме и вайзарда (бившия лейтанант на кидо частите) имат способности които ... ми айзен си го каза - god-like btw: още чакам момента в който Sado ше изкара full-body armour с някой battle axe/maul (абе голямо и мощно ) и ще ги смели всички ... (тва ми е мечта от както му видях първата ръка - цялото тяло в броня + някое тежкотоварно оръжие .. представи/ете си го с каска , няква нечовешката броня и някое мйолмирче ..)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|