Sekien No Inganock ~What A Beautiful People~ [Liar-soft][Eng]играта просто е уникална, със супер история и размазващ мрачен ART [но не толкова на персонажите колкото околната среда]
бая H-Game съм изиграл но със сигорност това е най добрата от тях (поне за мен) вярно не е няква много Hardcore от към Fuck (a можеше да е но уви...)
аз си падам мрачен тип а и металистче, такаче за хората харесващи мрачното и мрачната атмосфера играта е задължителна (но я препоръчвам и на всеки друк)не преценявайте играта по тъпата и обложка! просто прегледайте линковете с инфо Info: Getchu /
GalgeGame Link: линкInstall Notes: (знам че за повечето хора тук е ясно как става инстала, но за тея който не им е ясно ще обясня като за маймуните)
1. Разархивирате
2. Моунтвате MDS файла с Daemon Tools или друга емулаторска програма (ако не захапе може да моунтнете директно ISO-to)
3. Инсталирате (понеже инсталацията е на японски за да ви е по лесно гледайте следните знаци: (b) e back , (n) e next , (i) e Install) още едно уточнение след като моунтнете може да не успеете да я инсталирате от автоматичния AutoRun, ако се получи така отивате на виртуалното CD давате десен бутон и на Open...цъката на Setup-a с заглавието на играта и инсталирате
4. Отивате там кадето разархивирахте и цъкате inga-r3.exe и инсталирате това е english patch+crack
НЕЩО МНОГО ВАЖНО!!! ако нямате японски на PCто си след като сте инсталирали играта трябва да направите следното: би трябвало да сте я инсталирали играта в папка на име Liar, а в Lair автоматично се създава още 1 папка с името на играта на японски... нея трябва да я преименувате примерно на Sekien No Inganock или What A Beautiful People в противен случай ако нямате японски няма да може да инсталирате patch-а защото не разчита папката правилно (не е задължително да я инсталирате в оригиналната директория "C:\Program Files\Liar\" може да е кадето решите пример "D:\Games\Games\Liar\" )
5. Стартирате от ново-появилото се второ кракнато exe и Играете
System Requirements:RAM: XP 512MB of Ram - Vista 1GB of Ram
Processor: желателно е да е поне 1.0GHz
ще са ви нужни около 6 GB за архивите , разархивираното ISO и инсталираната игра общо, но няма страшно след инстала триете архива и ISO-то, само играта заема 1.6 GB
ако имате проблем пишете (мен няма да ме има 2/3 дни) но все някой ще ви помогне... ако не като се прибера ще отговоря (след маймунското обяснение едвали някой ще има проблем)
Enjoy the game!!! готвя и една голяма изненада но има време
edit:архивите по горе са лично мое дело , не са тея от нета...но ето ви нещо и от нета
OST: Link