|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 8:58 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Tegami BachiАлтернативно заглавие : Letter Bee TV Вид : ТВ серии Брой епизоди : неизвестен Начало : 03.10.2009 (22:55ч - японско време xDDD) Жанрове : Шонен , Фантазия , Свръх сили Продуценти : Asada Hiroyuki, Iwanaga Akira, Ooishi Tetsuya, Shiba Minako, Studio Pierrot Официален сайт / Anidb / ANN PA3YM написа: Историята се развива в страната на вечния здрач - Amber Ground, която е частично осветена единствено от изкуствено слънце. Извън Амбър Граунд мракът е пълен. Лаг Сийнг (Lag Seeing) е малко момче, което започва работа като Letter Bee - пощальон, чиято задача е да пренася пратки между градовете. Letter Bee-тата не се ограничават само до писма, а до всичко което има изпращач, получател и необходимата марка - включително и хора. Работата им не е лесна, защото между градовете обикалят Gaichuu (Armored Insects) и е доста опасно. Затова си имат и партньор, обучен специално за да им помага, наречен Dingo. Почти година след спешъла Tegami Bachi: Hikari to Ao no Gensou Yawa беше време и Тв сериите да се появят . Чакам с голямо нетърпение и още от сега почвам да си правя must watch list xDDD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 9:32 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Аниме по мангата? Звучи страхотно ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 11:46 pm |
|
LinXnin |
|
|
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
Имам добри очаквания за това , както и за повечето есенни И все пак да не забравяме че има loli-chwan...ше пия една "pedo beer" и ще го чакам xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 11:51 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Аз следях мангата до един момент и поне в началото ми хареса. После стана малко мрачна за мен и я спрях ама анимето ще го пробвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 4:07 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Изглежда забавно... ще го тествам
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 5:30 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Нещо не ме израдва ... особено ме издразни идеята за оръжието, с което "си изтрелваш част от сърцето/душата", а тоя пича изтреби към 100 бабалюги наведнъж и само беше уморен ... тц
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 8:31 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
StarScream. ами всъщност не Е да има го момента, че глвният герой и главното Лоли (с голямо Л xDDD) са си под 1.30, но това някакси много бързо се преживява (тук се спирам за да не спойлвам) На мен анимето много си ми харесва. Пейзажите бяха просто *-*, артът е много добре изпипан (в синьо~лилавата гама сме повече от времето ^.^), Гош (Гауче WTF!? xDDD) е бон-бон ^^, Лаг e едно страхотно НЕдразнещо хлапе ...даже кучето ме радва егати HyperExc - той човека е тренирал. Не е казано че трябва да стреляш само веднъж и направо след това да гушнеш букета - нали затова ги има тези Letter Bees :> . Малко като в D.Gray-man, където Innocence-a скъсяваше живота на Ален (уж!?) ама той признаци на скорошно умиране не показваше xDDD И в един момент мисля че казваше "уморява", всъщност оръжието ти се задейства от will power ... или нещо от този тип xDDD Предполагам че по-нататък ще го обяснят по-подробно ^^
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 8:42 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Точно предния ден, преди да излезне първи епизод, гледах някакъв спешъл, за едно старо динго. Е какво да кажа и двете ми харесаха. Сериите, тръгват малко по-назад и сега очаквам нещата, които видях във спешъла + развитие на историята с майката. ЕДИТ: Забравих да кажа, че на едно място арта изобщо не ми хареса. Онези Гаичуувци ли бяха, много зле анимирани ми изглеждат. Подобно на ония 3Д кораб от анимето за библиотекарите
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:39 am |
|
PA3YM |
|
|
|
ехаа, изкефи първия епизод - и арт, и гласове, и музика ( и това <3), ама аз съм предубеден а бтв Гошу и Силвето и гайчу-тата са зле такива 3D, ма какво да се прави >.> според мен най-точно куршумите се зареждат с чуства, пр. Лаг кат се сети, че иска да спаси майка си тогаз се активира оръжието, пък и всеки изстрел както се видя е съпроводен с разпръскване на спомени, кой от кой по-драматични за стрелящия... та да речем след много стреляне се получава емоционално изтощаване еех, нямам търпение да се покаже и Лолито
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Tegami Bachi~ (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:40 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Бубите бяха страшни бря ^^ Имаше цяла армия от "калинки" (за по-лесно, че с имената съм скарана). Решили са да вкарат малко 3D вътре и на мен не ми направи особено впечатление всъщност - вярно че изглежда по-зле от 2D-то, но явно паричките не са могли да покрият тези разходи >.> Мдaм ~ чувста/спомени/will power - каквото и да е явно върши работа x3 После така или иначе ще ни кажат точно как бачка туй чудо >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|