|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 09, 2009 7:57 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
![Изображение](http://i443.photobucket.com/albums/qq156/fay_dim/covers/manga/2002162079164074706_fs-1.jpg) Име: Pandora Hearts Автор:MOCHIZUKI Jun Жанр:Action Comedy Drama Fantasy Shounen Supernatural (шонен е га ми порастан крила) Брой томове: 9+ Вид:месечна Други манги на мангаката: Crimson-Shell Линк: viewtopic.php?t=30786http://www.mangafox.com/manga/pandora_hearts/ ( ВРЕМЕНЕН ЛИНК ЗА ОНЛАЙН ЧЕТЕНЕ, ДОКАТО ОПРАВЯ ТОЗИ ВЪВ ВРЪЗКИ)
На петнадесетият си роден ден, Оз Безариум, син в благородническо семейство ще се яви на зрелосната си церемония. Всичко е нагласено и направено. Единственият детаел, който липсва е самият Оз. На хлапака най-малко му дреме за някаква си церемония. Заедно с най-добрия си приятел – Гилберт и братовчетка си – Ейда докато се размотават притеснявайки организатори на церемонията, случайно стъпват и пропадат в странна галерия с един единствен гроб, на който е закачен стар, но странно все още работещ часовник. Привлечен, като от магия Оз взима часовника с намерение после да разпита чии е гроба. При взимането му му се явява странно видение. Момиче, но тя иска да го убие... Какво става, коя е тя? Оттърсвайки се от съня, Оз се стяга и връща към дневния ред. Вече е станало време за церемонията. Докато тя протича сравнитетелно гладко, нещо се случва, кои са тези хора. Емисари към Абис? Затвора от където никога не можеш да се върнеш? Този огромен заек, който се превърна в момиче.... Чакай малко това момиче е от видението! Тя иска да го убие? Не, тя го спасява от тези хора!! Author: fayeЛично мнение...Шонен е на куково лято, ама нейсе. Има бишита, има злодеи, има няква история. Става, Макар и да е наивно..
Специално за Рени. :*
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 09, 2009 8:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Nyaaaaaaaaaaa~ finally ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ох, толкова неща имам да кажа, че със сигурност ще забравя половината xD ~ Значии това ми е втората манга, по която се зарибявам след като съм почнала анимето /след VK/ ии направо се влюбих~~~ баси добрите герои /че и мега красиви/, баси обърканата история.. точно каквито ги харесвам, мамка му, много мразя още по средата да знам какво и защо се случва и как ще свърши.. а тук няма никакви изгледи скоро да ми се изясни всичко xD ~ Иначе, хмм, любими герои.. Джак, определено.. нема такова биши ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) ии Брейк също адски много ме радва, и като визия, и като personality, he's such a cute bully >3< и Гил много ме радваше преди, но в последните чапове усещам нещо като самосъжаление /не е баш това, ма не се сещам за по точна дума/, което хич не ме радва.. Оз неколкократно му е показал колко много значи за него и че не би го оставил за нищо на света.. ~ Нямам търпение за следващия чап да видим бащата на Оз.. въпреки че надали ще разберем много за него в тия 30-40 странички.. преди ме глождеше съмнението, че той е от the Baskervilles и че него беше защитил Гил в началото като застана пред меча, ама след като тях ги показаха и той не беше сред тях вече съвсем не знам защо и кого защити Гил ~ Много искам да разбера и защо тая Миранда е подучила Винсънт да отвори The Path to the Abyss *o* и дали е още жива ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) ~ Също и как така Гил е излязъл жив от the Abyss, ако преди това Глен го е убил *о* и в кого от всичките живее духа на Глен /предполагам, че такъв е случая.. както с Джак/.. а , и какво общо има Елиът.. нали и той сънува моменти от трагедията.. + че си мисли, че той е съчинил "Lacie" o_O ~ А, да, и май последно XD за Lacie - все си мисля, че това е майката на Алис *о* и нали Глен я е обичал, ама защо и как я е sacrifice-нал на the Abyss... o_O п.п. Мерси, Зен :* п.п.2. Не знам дали съм писала толкова дълъг пост досега /освен за някой ивент/.. dammit, i'm totally obsessed T_T"
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 09, 2009 9:32 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Хубаво пускаш тема за мангата, обаче линка може направо да го махнеш. Другия вариант е само на мен да не ми го отваря.
П.С. No offence
Последна промяна hikuk на Пон Авг 10, 2009 2:44 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 10:05 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Защоооо, защоооо, защоооооо Как може тези жени да превръщат мангите си в такива невероятни драми T^T Как успяха за два-три чаптъра да обърнат всичко с главата нагоре не ми е ясно. Следващите чаптър-два-три пак ще дават миналото на Джак и Глен и честно казано ми се къса сърцето ;-; От едната драма в следващата ...личи си че това само жена може да го измисли наистина >.<''' Гил, милият, просто не знам какво ще прави след тази история... (то не беше смърт, сега и отрязана глава ... думи нямам). То ми е много интересно как ще реагират всички като научат >.> Защото с тези последни чаптъри провалиха шансът за щастлив край на горе-долу ... почти всички герои ... вземи тоя демидж :/// PS Пффф от Миранда тръпки ме побиват >.<
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 11:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Пфф въпреки че научихме за Оз остават толкова мн неща дето трябва да се изяснят Иначе поне сега като чета първите чаптъри и някои неща добиват смисъл....... Въпроса е дали Оз може да се съвземе от това както уж винаги прави....или ще тръгне с Джак тъй като може да има същата цел- да си върне Лейси
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 28, 2013 12:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46242_1547931948.gif) |
The Hollow Shrine |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Уу, тъкмо я изчетох за Коледа. Тоест, каквото е излязло(до 89-ти чаптър). And DAMN, this manga is good. За мен е горе-долу поприключила, надали остават повече от 15-20 глави. Разбрахме всичко за Sablier, всички мистерии и всички герои са ясни(или поне аз не мога да се сетя за герой, чиито мотиви не съм разбрал) и въобще... Всичко, което е останало, е само да видим как ще се развие и свърши историята. Аз лично се надявам на супер трагичен край, понеже още от началото ми лъха на такова. Но от друга страна жестоко ме съмнява мангаката да не скалъпи някакъв хепи енд, колкото да излезе трол.
And, just for the record, анимето ме остави с много смесени чувства. Покъртително, ама невъзможно лош арт. По дяволите, 2009 година е правено. А да речеш, че е заради източника, обаче мангата има красив арт. Но пък Юки Каджиура - поредният неин гениален саундтрак. Пускам си го, докато чета. Но пък адаптираха 1:1, доста епизоди бяха на принципа 1 чаптър=1 епизод. Но пък... последните два епизода бяха пълна фантасмагория и нищо с нищо. Та... не знам, като цяло можеше да се мине и без аниме. Но пък мангата колко е добра...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Pandora Hearts ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 2:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Я34L17У написа: ... Отдавна се каня да я почна тая манга, ама щом казваш, че малко й остава, ще почакам.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|