|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Bazooka Cafe [H-Game][Eng] Публикувано на: Пон Юли 27, 2009 9:31 am |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Име Bazooka Cafe Системни изисквания Windows 98/Me/2000/XP/Vista Pentium II 300 mhz or faster recommended Памет 96 MB or greater Графики Fully Uncensored Език English w/ Original Japanese Voices Баща ми остаряваше и може би трябваше да очаквам, че скоро време ще да падне, като миналия ден. Неговот любимо кафе няма да търпи неговото отсъствие, до като лежи в леглото и за това аз вече знаех моя дълг - пратих усведомително писмо до офиса, където работя още от както завърших колеж и навлязох в абсолютно нов свят като мениджър на кафе. Cocoa момиче, което на времето е работила тук ми помогна доста, като се завърна като сервитьорка до като аз науча основните неща. Един ден една бивша колежка (Mitsuki) от работата ми минава с молба към мен - да започне работа в кафенето. Cocoa не е много щастлива, но се нужаем от помощ така, че без много да му мисля я назначих. Но не знаех, че тя ще единствената едрогърдестта красавица, което ще привлича моето и клиентското внимание.
Преди да се осъзная се оказах заобиколен от четири жени, които са най-важнив живота ми. Чудно е да са тук и кафето нямаше да просперира така, ако не бях тук, но е малк отрудно да се разправям с 4те на куп. Cocoa Nitta. Домакиня и секси красавица, която за първи път срещате до като учите в Япония и работите в бащиното ви кафе. От тогава вие тайно й се възхищавате, но когато напузна, за да може да се ожени за професора си от колежа, вие си помислихте, че всичко е загубено... Тяи зглежда спокойна, сдържана, грижовна, но всъщност има силен характер и може да бъде доста ревнива. Хобита - готвене, чаени церемонии и орален секс. Години 25.
Mitsuki Takahara. Колежката от бившата работата на главния герой. Момиче, което не може да стои на едно място. Тя е импулсивна и войствена и тъй като няма опит, искад а се ожени и да научи удоволствието от секса, възможно най скоро. Години 22.
Narumi Takeuchi. Е приятелка на главния герой още от деството, а и гадже от колежа. Тя е отгледана в кендо доджо и в момента е инструктор по кендо. Тя е стоически образ, който мрази да губи и не държи на шега, но лесно се засрамва, особено по време на секс. Хобита - кендо и да се грижи за дългата си черна коса. Години 24.
Yayoi Uesugi. Бившата шефка на главния герой. Тя е комплексен образ, защото въпреки големите и гърди, тя не обича вниманието, което насят. Хобита - музика и грижа за кожата (страхува се да не остарее). Години 27. Screenshots
Link: @Data.Bg
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|