|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Alive - The Final Evolution ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 4:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
RICKA написа: История: Tадаши Kaлaшимa Илюстрации: Aдaчитoкa Жанр: Шонен, Драма, Mистерия, Science Fiction, Супер сили, Приключение Томове: Япония- unknown, Америка-5, Индонезия- 9 Възрстова група: +16 Тайсуке Каноу е нормален 16 годишен ученик. Той има двама близки приятели- Мегами и Хиросе, който често бива закачан от по-силните ученици, но Тайсуке е винаги там, за да го защити. По време на един учебен час в Тайсуке се ударя нещо като невидима енергия и за няколко секунди съзнанието му се телепортира във Вселената. След учебният ден, докато се прибира вкъщи, пред него пада (от една сграда) и умира едно младо момиче, но вместо да се уплаши или разтревожи за нея, Тайсуке и завижда, би искал и той да се освободи от живота. След този случай се разпространява епидемията ''самоубийствен вирус'', който внася хаус в Японските училища, поради причината, че деца и учители започват да се самоубиват по странен и жесток начин. Вирусът заразява свойте жертви по три начина: 1) Те се самоубиват. 2) Превръщат се в психокинетични убиици. 3) Получават телекинестични сили, без насладата да убиват. Не след дълго Мегами е отвлечена и Тайсуке решава да я намери и спаси. Tърсачката не ми показа нищо(съществено xD) пък и проверих набързо 4-те страници в раздела и не открих тема за мангата.... Лично моите впечатления са - приятно изненадан ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Историята на Тайсуке малко ми е бозава, но и ми харесва в същото време и прочие Та какво мислите за това шонен-че?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Alive - The Final Evolution ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 10:59 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Къв ти shounen това за мен си е чист seinen поне...
Преди много време бях прочел първата глава и ми хареса, но тогава само тя беше излязла и не ми се чакаше за другите. Сега го подхванах наново и определено е доста добро и интересно заглавието поне за сега(аз съм на 5та глава)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Alive - The Final Evolution ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 10:18 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Изчетох всичко преведено и минах на raw-овете направо. Много ми харесва мангата макар че за жалост дълбочината, която можеше да има като се има в предвид какво беше началото, просто я няма никаква.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Alive - The Final Evolution ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18363_1239027153.png) |
Raidop |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
На мен мангата много ми хареса, но за съжаление е супер неродовна и я има от дъжд на вятър. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Преди малко проверих дали има нови чаптъри и бях супер довелен, че има цели два нови(ама за жалост почти нищо не се случи в тях ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Иначе в началото наистина грабва супер много, но когато ти се наложи да чакаш повече от месец почва да ти се губят части от историята и какви персонажи имаше(макар, че доста умряха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Alive - The Final Evolution ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2870_1258400206.jpg) |
Dark Cloud |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Страхотно впечатление ми направи мангата,чете се с кеф и ми се иска да беше по-дълга(не и давам повече от 100 чаптъра,даже са много).Интересни сили,интересни герои,има и смях,има и наистина трогващи моменти,изобщо - вече една от любимите ми манги а за излизането от дъжд на вятър - мисля,че след 36 чаптър(или 37) има почивка,после Intermission и историята прескача 2 години.Сега би трябвало да излиза нов чаптър всяка седмица (или съм заблуден ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) )
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|