|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Souten Kouro (пролет 2009) Публикувано на: Чет Мар 05, 2009 5:07 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Souten Kouro Синоними: Beyond the Heavens Жанр: Action / Drama / Historical Тип: TV Епизоди: 26 Продукция: MADHOUSE Година: 7ми април 2009 Официален сайт: http://www.ntv.co.jp/souten/AniDB / ANNКорумпираната Хан династия в Китай поставя цялата страна в хаос. Селяните се бунтуват срещу правителството. В такива години безмилостният и мразен герой Цао Цао е роден. Унищожавайки старите обичаи и ценности, той се опитва да обедини Китай, с група от обещаващи и интелигентни последователи, саморъчно избрани заради техният индивидуален талант и потенциал. Общо приет като злодей, Цао Цао е описан като герой в анимето, което се цели да покаже какъв човек в действителност е бил той. Други важни герои са: Лю Бей и Сън Куан. Лю е човек с висок морал и огромен потенциал. С помощта на своя слуга той става цар който е обичан от милиони. Сън е млад и незрял цар, която поява създава дори още повече хаос. Историята се развива в периода на Трите Царства, където тримата мъже водят ожесточена битка помежду си. Връзки - viewtopic.php?t=43550
|
|
|
|
Заглавие: Re: Souten Kouro (пролет 2009) Публикувано на: Пон Яну 23, 2012 2:15 am |
|
posteriori |
|
|
|
Хм, нито един коментар... Souten Kouro е част от историята на един забележитeлен човек от древната китайска история - Cao Cao. При все, че не съм кой знае какъв фен на историческите заглавия, смея да твърдя, че Madhouse са си свършили добре работата и са ни представили една класическа история в целия и блясък. Има много кръв, много стратегия и още толкова харизматични персонажи, всички те примесени в един солиден епос. Единствените ми забележки са към ненужната компютърна анимация, използвана на моменти, някои доста фантастични битки като изпълнение и някак незавършения край... Но въпреки това анимето е зарибяващо и много вероятно ще допадне на хора с интерес към историята и търсещи по-интелектуално и сериозно заглавие, при това, в случая, доста развлекателно, предвид количеството батални сцени. Препоръка към това заглавие: LotGH
Последна промяна posteriori на Пон Яну 23, 2012 10:55 pm, променена общо 1 път
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Souten Kouro (пролет 2009) Публикувано на: Пон Яну 23, 2012 2:40 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Тва как съм го пропуснала????? Моментално го засмуквам! Добре, че го извади на бял свят. Сигурно е за по-зряла аудитория( ака. баби кат мен) и затва няма коментари.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Souten Kouro (пролет 2009) Публикувано на: Пон Яну 23, 2012 4:21 am |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Ами то наскоро му завършиха превода на английски на това аниме. Та сега и аз ще го гледам. Обичам исторически анимета.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Souten Kouro (пролет 2009) Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 9:34 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Тва си го дръпнах от IsoHunt с анг. субсове, добро качество.
Почвам го.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|