|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 19, 2009 9:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
![Изображение](http://snimki.animes-bg.com/data/media/14/Senjou_no_Valkyria.jpg) Заглавие: Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles Жанр: Action Тип: TV Епизоди: 26 Продукция: Sega Enterprises, A-1 Pictures Година: април 2009 Официален сайт: http://www.valkyria-anime.com/AniDB / ANNПрез 1930 година Европа е разделена от Империята и Федерацията, двете доминиращи военни сили които разделят континента. Тези сили се борят за тоталното господство, неизбежно започвайки Втората Европейска война въвличаща цяла Европа. Галия, малка независима нация се намира между двете супер сили, сега поема атаки от Империалната армия. Галианската армия бива превъзходена от Империалните сили и се налага да отстъпи. Но точно когато нацията е на път да предаде столицата си, един лидер на малък отряд побеждава Империалната армия със своята необикновена стратегия. Името на този млад лейтенант е Велкин Гюнтер и това е неговата история. Връзки - viewtopic.php?t=43498
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 19, 2009 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ghostbuster написа: Ооооо, тва само като му видях постера и не ми трябваше дори да чета ревюто, за да знам че ще го гледам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз пък само по постера познах,че няма да го гледам
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles (пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 6:39 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Играта ми се виждаше супер, пък сега и аниме - няма как да се пропусне. Арт-а много ми хареса и героите ми допаднаха, особено цундерето. ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|