|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kemono no Souja Erin (зима 2009) Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 3:10 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Kemono no Souja Erin Синоними: The Beast Player Erin Жанр: Fantasy Тип: TV Епизоди: 50 Продукция: Production I.G, Trans Arts Година: 10.01.2009 Официален сайт: http://www3.nhk.or.jp/anime/erin/AniDB / ANNErin-chan is the young 10 year old daughter of Soyon-san. She is an outsider in a village that takes care of the Grand Duke's military might, the toudas. Her mother, Soyon-san, is an outsider vet brought in to take care of the toudas. Erin-chan encounters many problems and learns many new things while aspiring to become a vet, like her mother, who cares for the all important toudas. Връзки - viewtopic.php?t=46700
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 5:21 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Цитат: .. бла бла бла dragons бла бла бла must see~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 5:40 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Цитат: Епизоди: 50 защо по дяволите...направете го нормално...или ще го дропнат 5000 групи или ще затъпее или both...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 11:39 pm |
|
altostratos |
|
|
|
crazy_little_crow написа: ( декември сме , а списъка ми с Искам да гледал расте ли расте )
То и моя нещо доста големичък стана ,но нищо се пак цяла ваканция(която не е много)друго няма какво да прая.А иначе за това аниме ще изгледам първите няколко еп. и ако ми хареса щего изгледам цялото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kemono no Souja Erin (зима 2009) Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 11:23 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Четири епизода ми стигат, да зяпам как малката Erin помага на майка си и в селото си леееко ми писна. Като гледам ще е 50 епизода, сто процента ще вкарат в играта и двамата синове, но нещо засега мудно върви, дропя го временно и ако нататък чуя, че действието върви нагоре може пак да го почна. Арт и музика, като цяло обстановка са много добри, но искам развитие, а след четвърти такова няма.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kemono no Souja Erin (зима 2009) Публикувано на: Сря Мар 03, 2010 2:56 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Хммм, чудя се в тоя форум има ли друг изтрещел, който да го е изгледал това цялото .. Не беше някой шедьовър, имаше гадни рекапове + постоянни flashbacks, а и някои досадни герои, но пък завиден character development, горе долу добра история и развит свят ^^ А и, както един приятел ги нарече, "вълчеподобните гълъби" бяха много сладки, особено като малки :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|