Super_Beast написа:
Gatler-e нищо му няма на филма даже тея дето са играли играта е най-добре да го гледат защото се споменават доста неща вярно че финалния пич е copy/paste ама пак радва
така пич в твоя чест
защото ме изумявате как гледате всички лайна (нови) които излизат и нямате грам вкус
1 во филма почва посредствено, милиард филми са повали така и още милиард ще почват така
уж заитригуващо но всъщо обясняващо, хвърлят ти информацията в лицето без те те оставят да се замислиш 1 път. "абе коя е тая клеър
-ТЯ Е ОЦЕЛЯВА ОТ РАКУУН СИТИ, ТОЗИ ГРАД БЕШЕ УНИЩОЖЕН ЗА ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА Т-ВИРУСА
ок дайте малко пред история. едно изречение щете да е достатъчно
но неееееееее те ще ти изповръщат цялото инфо в лицето
ок фък ит
мув алонг
сега сме с клеър ня някво летище и какво има с нея?
малко момиченце
-ооооооооооооооооооооо колко е сладичко, сега клеър ще го спасява от зомбита като във 2-рата игра
-НЕ тва момиченце няма никакво отношение към историята УАТ СОУ ЕВЪР
-защо е там?
-за да се покаже че клеър е загрижена и добра и бъъъъъъъъ
какво става от сега нататъка?
-ми как кво ЗОМБИТАТА ПЛЪЗВАТ. нищо интересно, дори за хората които не са играли играта са гледали тъпите филми с мила йовович(така ли се пишеше :/)
та в този момент бих искал да подчертая една от 2 те най-малоумни сцени в тоя филм.
клеър тръгва да гони зомбитата както индияна джоунс старши свали германси изтребител щука във последния кръстоносен поход. мда
с чадър <=> сешш те ли се ъмбрела корп ХАХАХАХАХАХ мноо смешно
уат евър, клеър се засича с лео и тръгват да бягат
по едно време клеър остава сама срещу зобмитата и лео и хвърля пистолета си И КАКВО ПРАВИ В ТОЯ МОМЕНТ. ми как кво
вади си нов пищов, ок въпроса ми е защо не й даде втория пищов веднага щом се видяха?
-ми иначе нямаше да има тая яка екшън сцена O.O
ето как мислят сценаритите за зрителите на тоя филм
"децата са тъпи, дай им несвързани екшън сцени и те няма да си правят труда да следят история или какво и да е, защото децата не се замислят над това което гледат и щом изглежда яко ЗНАЧИ Е ЯКО"
та та та
какво става после, клеър му връща пищова и леон си прибира резервния.
като се замисля защо да й го дава, Я ДА СИ ТЪРСИ САМА ОРЪЖИЕ. тая грозна тъпа кучка
та в изобилието от посредствени персонажи се натъкваме на брата на тая полицайка. той е активист, и като всеки активист........си има активи 0.0
така де ЦЕЛИ, неговата цел е да разобличи правителството какво е направило в ракун сити и да си признаят че са избили семейството му (уаааааа разревах се) ок и как го прави
мноо лесно, инжектира се с г-вируса. ^.^ ех тва не е ли яко
"как ще протестираме срещу спин
-ми ще се заразим
-иеееееееееее"
wtf да го бяха направили така че оня белоглавия го инжектира, това щеше да е по правдоподобно
ок сега брата мутира и ОМГ липса на въображение, той мутира по същия начин като професора в 2-ката.
НАЛИ Е МУТАЦИЯ, некотролируем процес, трябва да изглежда като лош експеримент. но явно те са констроирали г-вируса да мутира хостовете си по един и същи начин. е тва са гений 0.0
ок последната сцена която ще спомена е когато чудовището на липсата на въображение напада полицайката лион се доближава до нея и й казва
"той иска да се размножава с тебе"
ОК ТВА ПЪК ОТ КАДЕ МУ ДОЙДЕ В ГЛАВАТА. не чесно тва чудовище надървно ли му се видя 0.0
как по демоните реши че иска да я ебе, може да е решило да я яде, или да я размаже с тая голяма ръка 0.0
омг не чесно, игрите са яки. даже ме изкефи и 4-ката въпреки че исторята ми се губеше на моменти.
но тоя филм е копие на 2-ката. ако трябва да бъда честен не е изцяло лош, има си и свойте моменти. виията му не е зле.
пак казвам, закоравяли фенове на RE игрите няма да им хареса