Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: > Resident Evil - Degeneration < (есен 2008)
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:59 am 
Аватар

~Resident Evil -Degeneration- ~
thefolenangel написа:

Изображение

Заглавие: Resident Evil -Degeneration-
    Български: Заразно зло: Дегенерация
    Жанр: Трудно определим
    Тип: Филм
    Година: 18.10.2008
    Продукция: Capcom, Sony Pictures Entertainment
    Инфо: http://anidb.info/a6108
The "Umbrella Incident" that took place in Raccoon City was ended with the eradication of the deadly virus by a missile attack ordered by the government. As its operations were suspended on a global scale, Umbrella Corporation stock plummeted. This serious blow to the business giant resulted in its complete dissolution. 7 years later, at an airport somewhere in the United States. An ordinary autumn afternoon. One zombie is unleashed into this peaceful scene to attack everyone. In the airport starting to fill up with the undead, the horrific disaster is about to be repeat itself...

Време беше след всичката американска боза да излезе и нещо японско по темата :doom:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 11:40 am 
Аватар

Ъъ на това отдавна му бях метнала очо... ама нещо из торентите не го виждам прословутия филм XD явно ще трябва да се почака за него, дано е добър :lol:

едит:: яя, сега видях, че според анидб има вече и субс от някаква група о: значи в близките дни ще се тегли и гледа ХР

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 12:44 pm 

опс не съм видял темата сорка

Последна промяна saikyounosenshi на Пет Дек 05, 2008 12:47 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 12:44 pm 
Аватар
Sky King

От вчера го има из българските торенти, сега фолена е пуснал даже Tема и май скоро ще го качи и за директен от датата :)

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 2:14 pm 
Аватар

абе добро се оказа...имаше някой моменти направо от Re2 копнати :lol: но бяха на място..даже и от Re4 имаше :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 5:51 pm 
Аватар

Production Companies

* Capcom Company
* Resident Evil CG Film Partners
* Sony Pictures Entertainment

Компания за игри и филми правят CGI Film ... и се води аниме :shock: За събтитри незнам , беше си на английски . Имаше добри action моментчета ... явно трябва да си играл играта да ти хареса повече :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 6:21 pm 
Аватар

Не беше зле, въпреки, че на моменти ми изглеждаше супер дървено като анимация. Иначе да въпросирам, това между кои части на RE се води, като история.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 7:56 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Finally!Ще го гледам когато намеря малко време

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 8:02 pm 
Аватар

GoDSmAcK написа:
Не беше зле, въпреки, че на моменти ми изглеждаше супер дървено като анимация. Иначе да въпросирам, това между кои части на RE се води, като история.

RE2-RE3 защото вече Racoon City е гръмнал но ест. са вкарани доста елементи и от 4-ката..почти от всяка част има по-малко или много,но главните персонажи са си от RE2 :arrow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 8:05 pm 
Аватар

оОоОоОо... веднага тегля :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 8:39 pm 
Аватар

за хората които са играли 2 рата част от играта не им го препоръчвам тоя филм
малоумен е, недодялън и пр и пр

има много пропуски в сценария, абе няма ви споилвам са че ме мързи XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:23 pm 
Аватар

Gatler-e нищо му няма на филма даже тея дето са играли играта е най-добре да го гледат защото се споменават доста неща вярно че финалния пич е copy/paste ама пак радва :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:43 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
Gatler-e нищо му няма на филма даже тея дето са играли играта е най-добре да го гледат защото се споменават доста неща вярно че финалния пич е copy/paste ама пак радва :roll:

така пич в твоя чест
защото ме изумявате как гледате всички лайна (нови) които излизат и нямате грам вкус
1 во филма почва посредствено, милиард филми са повали така и още милиард ще почват така
уж заитригуващо но всъщо обясняващо, хвърлят ти информацията в лицето без те те оставят да се замислиш 1 път. "абе коя е тая клеър
-ТЯ Е ОЦЕЛЯВА ОТ РАКУУН СИТИ, ТОЗИ ГРАД БЕШЕ УНИЩОЖЕН ЗА ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА Т-ВИРУСА
ок дайте малко пред история. едно изречение щете да е достатъчно
но неееееееее те ще ти изповръщат цялото инфо в лицето
ок фък ит
мув алонг
сега сме с клеър ня някво летище и какво има с нея?
малко момиченце
-ооооооооооооооооооооо колко е сладичко, сега клеър ще го спасява от зомбита като във 2-рата игра
-НЕ тва момиченце няма никакво отношение към историята УАТ СОУ ЕВЪР
-защо е там?
-за да се покаже че клеър е загрижена и добра и бъъъъъъъъ
какво става от сега нататъка?
-ми как кво ЗОМБИТАТА ПЛЪЗВАТ. нищо интересно, дори за хората които не са играли играта са гледали тъпите филми с мила йовович(така ли се пишеше :/)
та в този момент бих искал да подчертая една от 2 те най-малоумни сцени в тоя филм.
клеър тръгва да гони зомбитата както индияна джоунс старши свали германси изтребител щука във последния кръстоносен поход. мда
с чадър <=> сешш те ли се ъмбрела корп ХАХАХАХАХАХ мноо смешно
уат евър, клеър се засича с лео и тръгват да бягат
по едно време клеър остава сама срещу зобмитата и лео и хвърля пистолета си И КАКВО ПРАВИ В ТОЯ МОМЕНТ. ми как кво
вади си нов пищов, ок въпроса ми е защо не й даде втория пищов веднага щом се видяха?
-ми иначе нямаше да има тая яка екшън сцена O.O
ето как мислят сценаритите за зрителите на тоя филм
"децата са тъпи, дай им несвързани екшън сцени и те няма да си правят труда да следят история или какво и да е, защото децата не се замислят над това което гледат и щом изглежда яко ЗНАЧИ Е ЯКО"
та та та
какво става после, клеър му връща пищова и леон си прибира резервния.
като се замисля защо да й го дава, Я ДА СИ ТЪРСИ САМА ОРЪЖИЕ. тая грозна тъпа кучка
та в изобилието от посредствени персонажи се натъкваме на брата на тая полицайка. той е активист, и като всеки активист........си има активи 0.0
така де ЦЕЛИ, неговата цел е да разобличи правителството какво е направило в ракун сити и да си признаят че са избили семейството му (уаааааа разревах се) ок и как го прави
мноо лесно, инжектира се с г-вируса. ^.^ ех тва не е ли яко
"как ще протестираме срещу спин
-ми ще се заразим
-иеееееееееее"
wtf да го бяха направили така че оня белоглавия го инжектира, това щеше да е по правдоподобно
ок сега брата мутира и ОМГ липса на въображение, той мутира по същия начин като професора в 2-ката.
НАЛИ Е МУТАЦИЯ, некотролируем процес, трябва да изглежда като лош експеримент. но явно те са констроирали г-вируса да мутира хостовете си по един и същи начин. е тва са гений 0.0
ок последната сцена която ще спомена е когато чудовището на липсата на въображение напада полицайката лион се доближава до нея и й казва
"той иска да се размножава с тебе"
ОК ТВА ПЪК ОТ КАДЕ МУ ДОЙДЕ В ГЛАВАТА. не чесно тва чудовище надървно ли му се видя 0.0
как по демоните реши че иска да я ебе, може да е решило да я яде, или да я размаже с тая голяма ръка 0.0

омг не чесно, игрите са яки. даже ме изкефи и 4-ката въпреки че исторята ми се губеше на моменти.
но тоя филм е копие на 2-ката. ако трябва да бъда честен не е изцяло лош, има си и свойте моменти. виията му не е зле.

пак казвам, закоравяли фенове на RE игрите няма да им хареса

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:08 pm 
Аватар

така така
Цитат:
защото ме изумявате как гледате всички лайна (нови) които излизат и нямате грам вкус
сега чакай че се сецнах тука...всички пумий са и drama/romantic/ecchi от които второто е и последното е в ебати изобилието!! така че не не гледам всички лайна подбирам си измежду тях <<
ок тва за Клеър еми като се знае че има толкова хора дето не са играли Re2 и останалите (някой сигорно не са и чували) много ясно ебаси че ще ти вкарат няква предистория за факаната клеьр ако не бяха вкарали после пьк щехте да ревете колко било малоумно и ква е тая аре стига глупости...
Летището верно беше тьпо място признавам ама си имаше врьзка сьс заразата как се пренася..тьпото лоли го остааа ме на страна защото нормално е да го вкарат вече в почти всичко праскат по едно лоли да поциври там..
колко до чадьра взе го защото нямаше друго даже самата тя се учудваше колко е зле,а и нормално ъмбрела корп. искат да се ебават с феновете тва е.
Това с пистолета си беше Fail но нормално нали трябва да испькнат Leon пред останалите че е някьв мьжага после за врьщането на пистолета беше сьвсем нормално та то тва си беше неговия + че нямаше смисьл да хабят амуниций като вече бяха на изхода.
Цитат:
"той иска да се размножава с тебе"
как пьк прецени че трябва да я праска че да се размножат на тех им стига едно захапване и тем подобните за размножаване.Сега нормално е да е копи на 2-ката нали трябва да има фенсьрвис и всички да се радват щастливо като бебета в детската градина.Колко до феновете точно закоравялите нямат тьрпение да го гледат по 20 пьти на ден..
:roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:17 pm 
Аватар

всъщност ми хареса - нормален тип/средно ниво

гледах го с интерес + че тоя ми мяза на Данте(който всъщност е и трябвало да бъде главния герой на Ресидент Ивъл не на DMC) :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]