|
Дата и час: Пон Фев 18, 2019 5:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Пон Юни 04, 2018 9:53 am |
 |
velush |
|
 |
|
Detective Conan ep. 904 - поредното AO, но може би не от най-лошите. Основният проблем тук за мен е, че хлапетата и Хаибара се държаха необичайно. Аюми, Гента и Мицухико изненадващо не се интересуваха от престъплението, а Ай обратно, нехарактерно за нея му отдели неочаквано много внимание. Още мотивът за убийството е твърде битов и всекидневен за Конан.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Detective Conan ~ (зима 1996)  Публикувано на: Сря Авг 08, 2018 10:20 pm |
 |
uzee |
|
 |
|
По чудо си влезнах във вибокса и от над хилядата клипа на Detective Conan, които бях качил едно време, са останали само 250 (всички ги държах в плейлист, та бройката лесно се следи). Стана ми малко мъчно, че целия труд с тагването, избирането на thumbnail и поставянето в различни плейлистове ми е отишъл на вятъра. Оставили са само епизодите с под 150 гледания :/
П.П. Руми е супер, само се чудя след като тя не е Ром, как се е сдобила със списъка с хора, на които е приложен atpx
_________________ Me
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|