|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: «\\ Gilgamesh //» ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 6:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
![Изображение](http://i368.photobucket.com/albums/oo124/Ghostbuster_Vic/Copyofggm004-1.jpg) *♠* Main Title : Gilgamesh *♠* Official Title : [Gilgamesh: Whose Side Are You On? *♠* Short : Gilg, Gilxx *♠* Type : TV Series, 26 episodes(completed) *♠* Year : 12.10.2003 till 21.03.2004 *♠* Categories : Action, Conspiracy, Dark Fantasy, Fantasy, Seinen, Super Power, Tragedy *♠* Quality : High : Dual Audio/h264/avc/ac3 *♠* Producers : Ishinomori Shoutarou // Japan Vistec // Kansai TV // Group TAC // Avex Mode*♠* Official Site : http://www.gilxx.com/*♠* Review : Добре дошли в света на Gilgamesh, където небето е превърнато в кошмарно огледало, а човешката цивилизация е само сянка на предишното си величие.Където красиви убийци се превръщат в ужасяващи летящи чудовища, а децата се раждат с невероятни способности.И където брат и сестра биват преследвани от организации с неясни цели. Основният мотив на действието в Gilgamesh е борбата между две организации - едната известна като Gilgamesh и водена от Terumichi Madoka(Enkidu), а начело на другата организация стои графинята на Верденберг и трите Orga-Superior деца живеещи с нея. На външен вид Orga-Superior са неразличими от обикновените хора, но всъщност притежават специална сила, известна като "Dynamis" ,която им позволява да използват психоенергия.Коя ли от двете страни ще изберат да подкрепят брата и сестрата? *♠* Лично мнение : Действието на моменти се развиваше твърде бавно за вкуса ми, в някои епизоди изобщо нямаше екшън, но това се преживява, понеже Gilgamesh притежава невероятно красива анимация, дизайн на героите и страхотни битки(когато ги има ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).Добавете към това и много добра история, преплетена с мистерия, магия, трагедия, пост-апокалиптични елементи и получавате едно a must be seen аниме *♠* Related : AniDbAnimeInfoANNTrailer1 // Trailer2 // AMV Gilgamesh ~ Tribute // AMV Gilgamesh ~ The Darkest Lie *♠*Op//Ed*♠*OST*♠* Тема с линковеЕто и няколко яки фенарта : Pic1 // Pic2 // Pic3
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 11:09 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
http://gendou.com/amusic/
Сега малко коментар към анимето ~
Анимацията беше първото ,което ми хвана окото ^^ ~ Беше странна , нестандартна ( сещате се - от типа , в който или моментално се влюбваш или моментално започваш да мразиш ) .За мен чесно казано тя беше един от големите плюсове
Нататък нито историите бяха кой знае какво , нито беше нещо наистина ново и уникално . За мен минус си беше и много слабата развита връзка между героите . Само двама от героите ми харесваха , а другите малко по малко почнах да ги забравям ~ Краят не беше в услуга на зрителите също ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Явно просто не са знаели как да го завършат
Но пък комбинацията между атмосфера , анимация и сюжет определено си заслужаваше гледането до последната минута
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 15, 2008 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Shadowcat написа: ...?
В Темата с линковете има целия OST + Op и Ed. Иначе знам ли ги дали са добрите ,то и те не знаят на моменти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мисля че е направено така че зрителя сам да си избере на чия страна да бъде (с лек превес на едната).
Иначе дам и аз съм почти на същото мнение - не беше нещо уникално и ми се развиваше на моменти супер бавно, но пък си заслужаваше като цяло, особенно като се има предвид качеството на жанра напоследък
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 16, 2008 12:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Отдавна го гледах и после съжалявах, че си похабих времето по това аниме... Арта наистина ми хвана окото, но действието направо е повече от зле. Историята ми допадна и то много, аз принципно точно на такива неща се кефя, но начина, по който беше пресъздадена беше отвратителен, никакво действие през цялото аниме и, виждаш ли, в последните 5 минути на последния епизод всички добри и лоши се събират и се изтрепват помежду си, като всички умират... Абсолютно безсмислено аниме! Да не говорим, че връзката между героите(най-вече главнитебрат и сестра)беше прекалено лигава и глупава.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 4:32 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Артът ми се стори толкова грозен, че го оставих след първи епиозод..
лично мнение, тъй че не ме нападайте
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 4:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
inuyasha написа: на последния епизод всички добри и лоши се събират и се изтрепват помежду си, като всички умират... Тва аниме влиза в blacklist-а ми на секундата!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 2:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15483_1304210543.png) |
emeril |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
гледах го до 5ти епизод , после си намерих по-интересно и тва го оставих , като в последствие го изтрих ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) нищо особено не ми се видя
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: «\\ Gilgamesh //» ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 11:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
нищо лошо не намирам в everybody dies... Гледах до седми епизод и зарибяваше... Арта е много специфичен и не се харесва от всеки толкова лесно...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|