Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Buster Keel
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 2:23 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
Брой томове : 1+ чаптера
Статус : Ongoing
Година : 2008
Жанр : Action / Adventure / Shounen
Сериализирана в : Shonen Rival (Kodansha)
Мангака : SAKAMOTO Kenshirou

Кийл е от типа мускулест идиот, който действа преди да мисли. Той е авантюрист от боен тип (има различни типове, като имат и различни значки за доказателство), но нещо няма духа на приключенец. Той прекарва 3 години в търсене на Сива, който заради победата си над Драконовата маймуна, е обявен за най-силният авантюрист от типа монстър юзер (свират определена музика, с която контролират чудовищата или чрез контрактни пръстени им дават допълнителни сили). Причината Кийл да търси Сива, е именно защото Кийл е тази драконова майнуна, а Сива го превръща в човек преди 3 години, и сега той го търси за да си върне старата форма.
Един ден в едно градче, докато търси Сива, той среща Рави, която е монстър юзер. Градчето бива нападнато от чудовища и те оказват помощ за отбраната му и решават да организират ловна дружина за да хванат чудовището организирало атаката. Но неочаквано това чудовище се оказва от ранг А и те срещат трудност в побеждаването му. Тогава Кийл си слага контрактен пръстен и кара Рави да засвири, което дава неочакван резултат и това връща временно старата форма на ръката му, което е достатъчно за да победи чудовището. След като Рави разкрива, че Сива е учителя й, но липсва от 2 години и те решават да тръгнат заедно за да намерят Сива.

Връзки - viewtopic.php?t=38320

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 3:31 pm 
Аватар

ЕЕ разтоварваща е мангата арта си го бива......И геройте са сладки ще се следи ..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 3:44 pm 
Аватар

Нз защо,но ми заприлича на FT докато четох summary-то.Сега ще я погледна,но мога да кажа още преди да съм прочел 1ч.,че сигурно ще я следя :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 3:47 pm 
Аватар
Модератор

Мдам, със сигурност и аз ще го следя това :> Иначе повече ми прилича на MHO, отколкото на FT :>. А ако изключа фенбойщината, даже 1вия чаптър ми беше по приятен от MHO.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 4:19 pm 
Аватар

Тъпо. Не успя да ме зараби. Много клиширано и артът не ме радва.

Evil~~~ :>
CaBa

C'mon CaBa, come to the dark side with me. ^_^

Последна промяна Zenith на Нед Окт 26, 2008 11:23 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 4:54 pm 
Аватар

Е ко искаш адвенчър аз дори си помислих че Машина е направил нова манга ОТНОВО...Щото по арт о лпмцепция си приличат....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 5:09 pm 
Аватар

Радва,но само не ми харесва китарата на Рави...с тва сърчице..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 5:30 pm 
Аватар

Изглежда интересно ^^`, Keel ми се вижда някакъв такък с хлопаща дъска ... cool .. а за китарата на Ravi... и на мен много много не ми допада, но караи с времето мойе да я ъпгрейднат на нещо по така xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 7:12 pm 
Аватар

Радва мангата.Ще се следи.Дано да излиза редовно :)

Профил  

Заглавие: Re: Buster Keel
МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2009 8:33 am 
Аватар
Модератор

Черепа на блузката на Сара има големи очички :> Иначе радва Сара, мачка маймуната както и дойде :>, че и Блу подхвана :lol:
Малко да се върна на зад, че то не е и коментирано скоро. Битката с Курокири не беше лоша, но мдам личеше си че нашите ревът за "ъпдейт". Но преди колко време я четох вече, че нямам особени особени детайлни спомени :lol:
Сега дойде времето за тренировки, даже малко бързо изглежда, че мина... И тренировката на Кийл беше просто да си върне инстинктите (то и Блу прави същото де :lol: ), но Кийл повече ме радваше :>. Поне трябва да спретнат двамата сега една добра битка един срещу друг :>. Искам да видя и как точно е успял да я рани тая :> (би трябвало да се види в тази битка, стига да си е върнал нивото от преди 3 години).
Що не беше седмична мангата, че с тея месечни след 2 чаптъра нямаш спомен какво са правили преди това :lol: . Пак добре, че не е някакво мудно и не се проточват чаптърите, даже имам чувството, че малко по-бързо се движи от колкото трябва. Но като цяло съм доволен от мангата :>

Профил  

Заглавие: Re: Buster Keel
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 12:10 am 
Аватар
Модератор

Мангата продължава да се развива приятно, поне за мен :>
Кийл срещна нова приятелка :>, която както се оказа и тя е чудовище :> Нищо чудно да се окаже новият член на групата след тази арка или ще остане на почит в селцето. А тези ловци, явно са намислели нещо. Няма начин Крем да им е отровила водата, а само ловците казаха, че чудовището го е направило. Явно искат да я убият/хванат, но не е още ясно защо трябва да залъгват така всички. Пари? Слава? Или има някакъв ограничен достъп до нещо и така биха се сдобили с доверие.
Лошото е, че доста бавно излизат raw-овете и съответно скановете.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]