|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:19 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Заглавие: Clannad After Story Жанр: Drama / Romance / Slice of life Тип: TV Епизоди: ? Продукция: Kyoto Animation, Key, Visual Art`s Година: 03.10.2008 Официален сайт: http://www.tbs.co.jp/clannad/Резюме: Events in After Story take place immediately upon Tomoya graduating high school. After declaring his love to Nagisa, they begin to have a close relationship. BUT, Nagisa is hiding a secret from Tomoya and the truth of it will change their lives forever. Source : AniDB.net . AniDBTrailerClannad TV & Movie дискусииKey +KyotoAnimation - Fantastic and Unbelievable Combination
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:32 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Има ли нужда да казвам, че това се ще се гледа със сигурност ?
И представа си нямам какво се очаква да представлява сезона и именно за това изгарям от нетърпение да го гледам. Надявам се да запазят спокойния сюжет от 1ви сезон и въобще цялата атмосфера. Арта предполагам, че ще е същия или поне се надявам да е.
Остана да видим на къде отивам отношенията между Нагиса и Томоя, и кви ги вършат останалите хубавици
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:34 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък си мисля, че ще е точно като филма, по-точно неговия край. Обаче в по-подробен вариант как и защо. Май този път може и повечко драма да вкарат в по-малко епизоди (12?). И school life съм убеден, че почти няма да има или ще е само в началото .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 7:49 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
spiralkinda написа: Аз пък си мисля, че ще е точно като филма, по-точно неговия край.
И аз, колкото и да не ми се иска От тва ревю кво друго да си помисли човек.. Дано поне пак присъстват и смешките на русокоско /чието име убий ме не помня вече T^T/ да разведряват атмосферата ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 10:16 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Е те завършват училище, най-много university life да получите.
Имайки предвид колко добра драма направиха в първи сезон, дори и когато това не беше най-преобладаващото в анимето, ако сега се наблегне на драмата ще е много добро. Е в никакъв случай не искам отсъствие на Сунохара и Томоя в екип (oor as a couple :Р) и всичките идиотщини, които мислиха.
Това ми е в топ 3 на най-очаквани от есенния сезон, и аз също няма начин да го подмина. И то с големи очаквания, дано ги оправдае. Ще се очудя ако не успее всъщност.
//Песните ще са на Lia мм, Air атмосфера
Последна промяна Haruka на Нед Сеп 14, 2008 10:19 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 9:37 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Като ви чета коментарите направо ще се откажа да го гледам За мен сериалът беше върховен, а филмът едно огромно разочарование. Пълна липса на фантазия в сценаристите. Дано да се запази духът на първи сезон Едно наистина трогателно аниме!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 10:48 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Направят ли го този път тип Kanon ще е добре, на мен лично би ми допаднало повече.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|