|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kimi no Iru Machi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 5:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
![Изображение](http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/13043l.jpg) English: A Town Where You Live Genres: School, Drama, Romance Authors: Seo, Kouji Serialization: Shounen Magazine Year: 2008 Description: Eba Yuzuki, a girl from Tokyo moves to a countryside to attend high school. She lives together with a guy named Kirishima Haruto whose father is an apprentice of Eba's father. Haruto never agrees to let Yuzuki stay at his house and always rejects her. Another girl, Kanzaki Nanami, comes whom Haruto might be in love with. So... what will happen in this story? (from mangaupdates.com) -------------------------------------------- Чудно ми е как така един от най-добрите романси издавани през последните месеци е пренебрегнат дори и от дамската аудитория. Само трябва да се спомене, че мангата е създадена от мангаката на толкова добра манга/аниме история като "Suzuka". Според мен ще ви допадне, за разлика например от кашите на "Hatsukoi Limited".Ако мангата Ви се понрави можете да опитате Watashitachi no Tamura-kun.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 5:09 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Тоя романс няма как да се пропусне, макар на мен да ми е все още неясно как точно ще се развият нещата. И ми харесва доста повече от Suzuka, което може и да се стори странно на някого.
Героите са много симпатични, освен такаши, но поне няма голяма роля. Двете главни девойки са kawaii, но лично мен Eba ме радва повече, а и май тя ще победи. Исотрията върви много добре и стегнато, а също и доста реалистично, да не говорим за артът, който лично мен ме изпълва.
Watashitachi no Tamura-kun въобще не ми харесва!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 22, 2010 6:30 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Още повече, че не е като да няма други варианти пред него.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|