|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Традициите vs Технологията Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 11:45 am |
|
RICKA |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
|
Кое бихте предпочели?Дали е по-интересно да четете манга където има нинджи, самурай, традиционни облекла, будистки храмове, пирати и т.н. или предпочитате високите технологи, някакви странни, в повечето случаи секси облекла, извънземни, машини... И защо?
Можете да дадете кое харесвате и не харесвате в двата типа,като уточните защо именно сте го избрали пред другото( не че ви уча как да правите постове, защото е по-вероятно да не сте разбрали, какво съм искала да кажа-лошо го формирах <.<).
Не намерих такава тема, странно защо имам чувството, че я има.Хм, както и да е ><'.Та, кое от двете?^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 12:04 pm |
|
faye |
|
|
|
Аз обичам и от двата типа. Отделните елементите рядко са от решаващо значение за качеството на дадено заглавие. Има много тъпи заглавия развиващи се в космос с високи технологии и всичко там... и в същото време и такива за самураи и древни цивилизации.
Все пак тез с традиционните елементи сякаш имат навика да лагват в някви безумни обяснения и да се опитват престаравайки се да влязат в духа на ерата например ако е в миналото(ако не се опитват значи още повече пада ><) Та може би е трудно да се попадне на истински качествено заглавие от такъв тип.
За авангардните технологии няма такъв проблем, така че се работи директно върху концепцията^^
Или нещУ такова Сполучливи от стария тип: Vagabond, Vinland Saga...
От нов тип: Terra e..., Blame!....
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 6:13 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Мангите с традиционни елементи ме кефят повече В тях битките като че ли са по-зрелищни и интересни
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 6:56 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Комбинирано.
RICKA, адмирации за подписа, ако съм познала мангата.
Такива най-обичам.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 7:31 pm |
CrazyBastard |
|
|
|
За къде сме без нинджи и самураи ? По-интересни са ми старите култури и традиции Роботи и други такива не ме радват защото според мен след няколко години ще им се нагледамe
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 9:03 pm |
|
RICKA |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
|
Zenith написа: RICKA, адмирации за подписа, ако съм познала мангата.
Akumetsu е мангата =) .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 4:27 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Когато седнеш да разказваш една история, често пъти няма сериозно значение в какъв период ще я разказваш. Ядрото на една идея може да бъде поставено във всякаква епоха, и произведенията общо взето се делят на два вида от тази гледна точка - ситуации в обичайно за тях време, или ситуации в необичайно за тях време.
Виж, честно, не мога да си представя Евангелион по времето на самураите, но ако поразмисля добре, мисля, че ще достигна до нещо.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|