|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: *.* Nogizaka Haruka no Himitsu *.* (лято 2008) Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 4:03 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Заглавие: Nogizaka Haruka no Himitsu Тип: ТВ сериал Жанр: Комедия, ЕччиРевю: Главния герой, Аясе Юто е младо момче без никакви специални черти. Той учи в частно училище където е един от тълпата и по никакъв начин не се отличава от останалите, до момента, в който научава тайната на Харука Ногизака - училищната "принцеса" животът му тотално се променя. Харука, най-недостижимото момиче на училището, идолизирана от съучениците й заради външния й вид и интилигентност се оказва фалшива роля, която прикрива истинската й същност. В реалност тя е die-hard аниме и манга отаку. Раздел Връзки (аниме)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 5:46 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Абе нещо не ме грабна, но ОP & ED много ми допадат като визия.
Като цяло и двата главни героя просто са от онзи тип, дето не го понясам лесно, макар че момчето го преглътнах по-лесно то момичето. Изненадващо
Арта е един такъв никакъв и той
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 11:54 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Смотано аниме, насилих се епизод и половина да изгледам .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 9:29 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Аз издържах само 1 епизод
Как може това лигаво, разглезено и дразнещо (исках да кажа перфектно, образовано, красиво, талантливо и интелигентно) същество да се казва Харука ~.~ Не е истина колко ме дразнят такива същества. Ама какво ще прави милото то, ако разберат всички, че е отаку. Ауу, ужъст, отакутата се недостойни създания, не хора от класа като Ногизака-сама.
Enough~ не бих понесла още няколко епизода в прикриване на срамни аниме списания и гледане на аниме на тайни места. На бас, че на края ще гледат заедно с Юто~ /не, всъщност на края всички ще разберат за хобито й и тя ще реши, че иска да я познават такава каквато е, и освен това ще си има кой да я подкрепя/.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 11:15 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Бати какво се скъсвате да го плюете...
На мен арта ми харесва. Анимацията също. Историята не създава типичното за "ечи бозичките" в днешно време "Ооо, това вече съм го виждал 2-3 пъти май" чувство. Главния герой не е някакъв тотален пикльо, ечито не е много(само 2 пантсу шота за два епизода, перфектно, че то сравнено с други ечита днешно време това ечи ли е даже? XD ). Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни. Като цяло два приемливи главни героя(нещо все по- рядко срещано днешно време ~_~ ). Също така няма някакъв досаден саундтрак, а оп и енд са хубави...
Разбира се, мнението ми е доста субективно и в голяма степен повлияно от факта, че зачетох малко книгата като я предложиха за проект в baka-tsuki
Ще го гледам до края най- вероятно
За момента бих му дал 7-7,5 някъде, ама ще видим какво ще направят нататък.
И все пак да питам... какво толкова го оплювате и му се дразните? ^^` Особено за Отаку-частта... поне малко знания ако имаш за Япония, би трябвало да си напълно наясно, че там Отакутата ги третират доста неприятно, имат проблеми с намиране на работа, отношението на хората към тях е гадно и т.н. Естествено че Харука ще я е страх да не разберат другите
Всички жанрове:
Comedy Ecchi Romance School Life Shounen
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 11:34 pm |
|
Haruka |
|
|
|
ShApEsHiFt3r написа: Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни.
Всеки си има праг на поносимост ^^' На мен лично ми лази по нервичките и това не идва точно от факта, че крие хобито си. По-скоро от това, че явно и пука дали ще е идолката на училището и перфектното момиче, защото ако не й пукше щеше да говори спокойно за аниметата си. А аз лично се дразя от хора, които се крият зад фасада. Един вид трябва неизбеждо да е перфектна. Плюс това аз гледам в перспектива. Още 2-3 епизода в криене на отаковщина мога да понеса ако знам, че след това ще има едно добро развитие и т.н. Но след като изгледах и 2ри еп... Ами те друго не правят освен да се кефят /или по-точно тя да се кефи/ на аниме стаф и въобще.. Неща от сорта на "Това ми е за първи път" когато седи пред машина за играчки на мен лично вече не са ми в графата за оригиналност XD Или на кратко казано това момиче не ми понася. На всичкото отгоре трябваше да й припишат още някаква брилянтна способност и ни показаха как добре се справя с руския. Е честно, ако не бях чула "до свидания" на края нямаше да отворя прозореца с анимето /признавам си, за известно време само го слушах ^^'/, за да превъртя и да се уверя, че това в дейстителност беше руски О.о
Еттоо... за да не завършвам с толкова много флейм, за главния герой поне съм съгласна. Нормално, дори приятно момиче. И поне сестрата и сенсейката са сладки.
Колкото до японското общество и отношението му към отакутата. Ами, приятелят на Юто е отаку и не го крие, смятат го за странен, но нищо не му правят и той си живее щастливо. За Харука-сама обаче би било непоносимо да я смятат за нещо друго освен перфектна. Ок, тука идва и доброто име на фамилията, но това пак не я оправдава да стига чак до параноя и да се държи толкова лигаво пред Юто.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:01 am |
|
Kyuraku |
|
|
|
ShApEsHiFt3r написа: На мен арта ми харесва. Анимацията също. Историята не създава типичното за "ечи бозичките" в днешно време "Ооо, това вече съм го виждал 2-3 пъти май" чувство. Главния герой не е някакъв тотален пикльо, ечито не е много(само 2 пантсу шота за два епизода, перфектно, че то сравнено с други ечита днешно време това ечи ли е даже? XD ). Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни. Като цяло два приемливи главни героя(нещо все по- рядко срещано днешно време ~_~ ). Също така няма някакъв досаден саундтрак, а оп и енд са хубави...
Съгласен съм с теб. И на мен ми харесва анимето. Засега му давам 5/10. Забавно е, интересно е, ечито е малко. С нетърпение очаквам следващия епизод.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|