Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: *.* Nogizaka Haruka no Himitsu *.* (лято 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 4:03 pm 
Аватар

Изображение

Заглавие: Nogizaka Haruka no Himitsu
Тип: ТВ сериал
Жанр: Комедия, Еччи

Ревю: Главния герой, Аясе Юто е младо момче без никакви специални черти. Той учи в частно училище където е един от тълпата и по никакъв начин не се отличава от останалите, до момента, в който научава тайната на Харука Ногизака - училищната "принцеса" животът му тотално се променя.

Харука, най-недостижимото момиче на училището, идолизирана от съучениците й заради външния й вид и интилигентност се оказва фалшива роля, която прикрива истинската й същност. В реалност тя е die-hard аниме и манга отаку.

Раздел Връзки (аниме)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 5:46 pm 
Аватар
in need of a hero

Абе нещо не ме грабна, но ОP & ED много ми допадат като визия.

Като цяло и двата главни героя просто са от онзи тип, дето не го понясам лесно, макар че момчето го преглътнах по-лесно то момичето. Изненадващо :lol:
Арта е един такъв никакъв и той :roll:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 5:59 pm 
Аватар

ми просто стандартна ечи бозичка :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 7:20 pm 
Аватар

Яко е.Кога излиза 2-ри еп?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 7:53 pm 
Аватар

Звучи ми интересно.Ей сега ще го видя :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 8:27 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хартиена работа xD~ Не бих си го причинил, не можах и 1ви да довърша, само го допревъртях, и като стана това, което трябваше да стане.... стига толко от него :nod:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 8:57 am 
Аватар

Аз пък нещо съм в бозяно настроение и мисля да го изгледам :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 11:54 am 
Аватар
Цар Алко

Смотано аниме, насилих се епизод и половина да изгледам :puke: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 9:29 pm 
Аватар

Аз издържах само 1 епизод :lol:
Как може това лигаво, разглезено и дразнещо (исках да кажа перфектно, образовано, красиво, талантливо и интелигентно) същество да се казва Харука ~.~ Не е истина колко ме дразнят такива същества. Ама какво ще прави милото то, ако разберат всички, че е отаку. Ауу, ужъст, отакутата се недостойни създания, не хора от класа като Ногизака-сама.
Enough~ не бих понесла още няколко епизода в прикриване на срамни аниме списания и гледане на аниме на тайни места. На бас, че на края ще гледат заедно с Юто~ /не, всъщност на края всички ще разберат за хобито й и тя ще реши, че иска да я познават такава каквато е, и освен това ще си има кой да я подкрепя/.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 8:09 pm 
Аватар

Мен пък честно казано ме радва,за сега,някой има ли представа кога ще излиза 3-ти епизод??? :hmm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 11:15 pm 

Бати какво се скъсвате да го плюете... :lol:

На мен арта ми харесва. Анимацията също. Историята не създава типичното за "ечи бозичките" в днешно време "Ооо, това вече съм го виждал 2-3 пъти май" чувство. Главния герой не е някакъв тотален пикльо, ечито не е много(само 2 пантсу шота за два епизода, перфектно, че то сравнено с други ечита днешно време това ечи ли е даже? XD ). Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни. Като цяло два приемливи главни героя(нещо все по- рядко срещано днешно време ~_~ ). Също така няма някакъв досаден саундтрак, а оп и енд са хубави...

Разбира се, мнението ми е доста субективно и в голяма степен повлияно от факта, че зачетох малко книгата като я предложиха за проект в baka-tsuki :P

Ще го гледам до края най- вероятно :)

За момента бих му дал 7-7,5 някъде, ама ще видим какво ще направят нататък.

И все пак да питам... какво толкова го оплювате и му се дразните? ^^` Особено за Отаку-частта... поне малко знания ако имаш за Япония, би трябвало да си напълно наясно, че там Отакутата ги третират доста неприятно, имат проблеми с намиране на работа, отношението на хората към тях е гадно и т.н. Естествено че Харука ще я е страх да не разберат другите :P

Всички жанрове:
Comedy Ecchi Romance School Life Shounen

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 11:34 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни.

Всеки си има праг на поносимост ^^' На мен лично ми лази по нервичките и това не идва точно от факта, че крие хобито си. По-скоро от това, че явно и пука дали ще е идолката на училището и перфектното момиче, защото ако не й пукше щеше да говори спокойно за аниметата си. А аз лично се дразя от хора, които се крият зад фасада. Един вид трябва неизбеждо да е перфектна. Плюс това аз гледам в перспектива. Още 2-3 епизода в криене на отаковщина мога да понеса ако знам, че след това ще има едно добро развитие и т.н. Но след като изгледах и 2ри еп... Ами те друго не правят освен да се кефят /или по-точно тя да се кефи/ на аниме стаф и въобще.. Неща от сорта на "Това ми е за първи път" когато седи пред машина за играчки на мен лично вече не са ми в графата за оригиналност XD Или на кратко казано това момиче не ми понася. На всичкото отгоре трябваше да й припишат още някаква брилянтна способност и ни показаха как добре се справя с руския. Е честно, ако не бях чула "до свидания" на края нямаше да отворя прозореца с анимето /признавам си, за известно време само го слушах ^^'/, за да превъртя и да се уверя, че това в дейстителност беше руски О.о

Еттоо... за да не завършвам с толкова много флейм, за главния герой поне съм съгласна. Нормално, дори приятно момиче. И поне сестрата и сенсейката са сладки.
Колкото до японското общество и отношението му към отакутата. Ами, приятелят на Юто е отаку и не го крие, смятат го за странен, но нищо не му правят и той си живее щастливо. За Харука-сама обаче би било непоносимо да я смятат за нещо друго освен перфектна. Ок, тука идва и доброто име на фамилията, но това пак не я оправдава да стига чак до параноя и да се държи толкова лигаво пред Юто.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 1:01 am 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
На мен арта ми харесва. Анимацията също. Историята не създава типичното за "ечи бозичките" в днешно време "Ооо, това вече съм го виждал 2-3 пъти май" чувство. Главния герой не е някакъв тотален пикльо, ечито не е много(само 2 пантсу шота за два епизода, перфектно, че то сравнено с други ечита днешно време това ечи ли е даже? XD ). Главната героиня не е чак толкова лигава, че да дразни. Като цяло два приемливи главни героя(нещо все по- рядко срещано днешно време ~_~ ). Също така няма някакъв досаден саундтрак, а оп и енд са хубави...

Съгласен съм с теб. И на мен ми харесва анимето. Засега му давам 5/10. Забавно е, интересно е, ечито е малко. С нетърпение очаквам следващия епизод. Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 5:04 pm 
Аватар

кво 5/10 ве Евс нали викаше че най якото ечи дето си гледал ;о лиар sadfaced

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 5:55 pm 
Аватар

Такмо гледам last post Reigi•Maigo и се чуда кой е тоз фен на Шакуган но Шана. :O Истина е, че е най-доброто ечи дет съм гледал, ама колко да му дам. :/ Пък и съм писал, че това е временната ми оценка. :p

бтв аватара ти е як. <3

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]